Woden sneakers har været at finde på de fysiske og digitale hylder i Superlove i nogle år. Man må sige de danske sneakers har gjort en flot entre! Fra at stå fire forskellige modeller på hylden, tæller vores udvalg af Woden nu 18 styles – og der kommer stadigt flere til. Vi må altså konkludere, at Woden har taget vores søde Superlove-kunder med storm.

 

Ægte, skandinaviske sneakers

Woden sneakers grundlæggerne
Peter Hildebrandt og Carsten Holm udlever deres drøm om at skabe et rent skandinavisk sneakersbrand.

De to grundlæggere af Woden, Carsten Holm og Peter Hildebrandt, havde i mange år en drøm om at forene deres passion for lave kvalitetssneakers med en realisering af deres vision om at skabe et ægte og rent skandinavisk sneakerbrand.

Med mange års erfaring inden for skomarkedet, havde de to grundlæggere en klar opskrift klar: De ville forene naturen og skandinavisk design med sneakerens DNA og solide kvalitet. Samtidig med at prisen skulle ligge på et mellemleje og dermed appellere bredt til både mænd og kvinder.

Navnet er en forkortelse af det, sneakerbrandet i bund grund er: WOrks of DENmark = WODEN

Naturlige materialer og god komfort

Woden prikkede Ydun II Pony sneakers
Prikkede Woden Ydun II Pony sneakers i blødt okseskind.

I alle vores Woden sneakers i Superlove finder du en stødabsorberende og støttende sål, som er udført i kork. Korksåler er efter sigende det allerbedste vegetabilske alternativ til skindsåler og er ydermere meget blødere og mere eftergivende at træde på.

Kvalitetsskind, den bløde korksål og en anatomisk god opbygning af skoens læst giver, sammen med en slidstærk ydre gummisål, en behagelig og holdbar sko, som er skab til et aktivt liv i den urbane jungle.

Så uanset om du løber, går, arbejder, shopper, cykler eller danser omkring, kan du regne med Wodens komfort og kvalitet!

Woden udvikles fortsat

Woden Ydun Mesh Stone Blue
I 2018 har Woden lavet en serie med Ydun Mesh – her i farven Stone Blue

Woden er siden grundlæggelsen i 2013 udvidet hele tre linjer: WODEN, som I kender det fra Superlove, WODEN BLACK, som er en linje af sko i udelukkende i skind og sidst men ikke mindst er WODEN WONDERS lanceret i 2016 og dækker over en kollektion af sneakers til børn.

Sæsonens flotteste farver i Superlove

Woden Nora Spot Light Sand
Nora Spot i Light Sand – lækre sneakers i stof og ruskind.

Kom ind i Superlove og bliv præsenteret for Woden i mange forskellige farver og udtryk – alt lige fra rå sort lak, til feminin, lyserød ruskind, klassiske navyblå og sommerlige hvide fletsneakers. Vi har det hele fra skønne Woden 🙂

Sko-entusiastiske hilsner Signe G.

Læs meget mere om vores spændende brands her på bloggen.
Følg Superlove Blog på Bloglovin’

You May Also Like

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *