Parajumpers – praktisk, funktionel og feminin

Det italienske brand P.J.S eller Parajumpers laver varme jakker og frakker i en virkelig god kvalitet, som emmer af luksus. Designeren bag er Massiome Rosetti, som tidligere har designet tøj for Diesel og Valentino.
Jakkerne er feminine på trods deres gennemgående funktionalitet og robusthed. Parajumpers genkendes typisk på deres gule bånd og en kraftig karabinhage ved den lækre pelskrave samt gule eller orange detaljer, som bryder med jakkernes neutrale farver.

Long Bear frakke fra Parajumpers.
Den klassiske model Long Bear. Den fås i flere farver hos Superlove butikkerne og på webshoppen.
Køb Long Bear Light hos www. superlove.dk
Elsker du Long Bear modellen, men er den bare lige lidt for varm lige nu? Så er Long Bear Light den helt rigtige model til dig.

Inspiration fra militærstyrker

Som navnet vidner om, er inspirationen til designet hentet fra det 210’ende Resque Quadron, som holder til i Alaska. Denne militærstyrke har gennemført den mest krævende og hårde militær-træning, for at kunne udføre redningsaktioner i nogle af verdens mest hårde klimaer og terræner. De modige og seje mænd bliver kaldet PARAJUMPERS (på dansk faldskærmsudspringere), og med deres evner og teknikker redder de menneskeliv, hvor ingen andre kan. De gule og orange detaljer på jakkerne samt den kraftige karabinhage er da også stærkt inspireret af faldskærmsudspringernes udstyr.

Jodie læderjakke med dunfyld fra Parajumpers
En af de nyeste modeller i Superlove er modellen Jodie i læder. Blød, lækker og med lunt dunfyld i den varme farve cappuchino.

Fantastisk håndværk og hårdfør kvalitet

Ser du jakkerne fra Parajumpers efter i sømmene, finder du gennemført og omhyggeligt udført sy-arbejde, hvor intet er overladt til tilfældigheder men derimod omhyggeligt gennemarbejdet ned til mindste detalje. Langt de fleste jakker og frakker er lavet af slidstærk og hårdfør nylon, kommer med dunfyldt foer og en aftagelig pelskant fra finske vaskebjørne på hætten.

Parajumpers. Find dem på Superlove.dk
Køb Parajumpers på www.superlove.dk
Parajumpers kan følge dig i mange år

Jakker og frakker fra Parajumpers er som sagt slidstærke og af en super høj kvalitet. Derfor kan du også forvente at kunne bruge din jakke i mange sæsoner fremover. Flere af modellerne går igen år efter år, så din jakke forbliver en lækker klassiker og bliver ikke umoderne lige foreløbigt 😉

Parajumpers Alison frakke. Køb på www.superlove.dk
Varm og slidstærk frakke. Modellen hedder Alison og du kan købe den i Superloves butikker eller online i vores webshop.

 

Køb Parajumpers i Superlove.
Designet er inspireret af en sej redningsstyrke fra Alaska. Derfor finder du fede detaljer på frakkerne, som er inspireret af redningsstyrkernes ekstreme arbejde.

Fik du ikke set vores video om Parajumpers? I videoen fortæller vores elev, Maria, om Parajumpers og viser dig forskellige modeller. Find videoen på vores Facebooksite.

Jeg håber, du blev lidt klogere på de skønne luksusjakker. Skulle du være blevet fristet til at prøve en eller flere af de flotte modeller, så besøg os i Superlove butikkerne. Vi guider dig gerne til at finde den helt rigtige vinterfrakke.

Bedste efterårshilsner Signe G.

Følg Superlove Blog på Bloglovin’

You May Also Like

2 kommentarer

Reply

Har I light long bear i sort? Kan nemlig ikke se den på webshoppen.

Reply

Hej Frederikke. Nej, den har vi desværre ikke i vores sortiment. Håber du finder en anden flot farve, som du kan bruge. F.eks. Asphalt eller Navy 🙂

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *