Sommeren er så småt ved at gå på held. De fleste er vendt tilbage på arbejde eller studiet, og hverdagen melder sig med en smule ‘post vacation blues’ – i hvert fald for mit eget vedkommende.

Start blidt op

Men jeg har fundet en måde at gøre overgangen fra den dejlige ferie til hverdagen lidt blidere! Det gælder nemlig om at tage lidt af ferien med videre ind i hverdagen. Jeg gør f.eks. det, at jeg giver mig god tid til at nyde en god kop kaffe om morgenen inden job eller starter dagen med en blid og rolig yogaklasse.

Det helt store trick er: Jeg lader som om, at jeg har ferie igen, når jeg går hjem fra arbejde. Så tager jeg hjem og griller med min kæreste, drikker et glas vin med en god veninde eller hiver de bare fødder op i stolen med den sidste halvdel af den svenske skærgårds-krimi.

Outfits som forlænger sommerfølelsen

Glem ikke outfittet! En perfekt måde at forlænge feriestemingen er at lade dit tøj bære præg af, at det endnu er sommer. Selv ynder jeg at klæde mig lidt mere i strik og skindjakker og tage hul på de nye efterårsfarver, men mikser det med bare ben, når jeg har nederdel på  og giver læberne et lille farvesplash for at understrege, at det altså stadig ER sommer!

Tilbage til hverdagen look 1 1. Libitina top fra Nümph  2. Oval Creol ørenringe fra Pernille Corydon  3. Cross Body taske fra Decadent  4. Nanna Solid nederdel fra Modström  5. B721 sneakers fra Fred Perry

Har jeg mere lyst til lange bukser på de køligere augustdage og skal stilen være mere formel, hopper jeg gerne i et par lette og løse bukser og sørger selvfølgeligt for at flashe mine sommerbrune arme i en kortærmet top eller t-shirt og krydre looket med en blød blazer. Jeg lader den formelle sorte farve brydes af lyse nude og rosaguld toner for at understrege mine sommerglød.

Tilbage til hverdagen look 2 1. Pistoia Blazer fra And Less 2. La Bohéme ur fra Cluse 3. Six Dots ring og Seven Dots ørering fra Stine A  4. Silketop fra Rosemunde 5. Big Open Tote taske fra Decadent 6. Travis bukser fra Modström

Mit sidste go-to outfit er kjoler – knælange, lette kjoler, som kombineres med bare ben i korte støvler, praktisk, men smart arbejdstaske og en chunky strikcardigan, som gør hele looket sensommerhyggeligt og minder om hyggelige grillaftener på altanen, is-ture langs havnepromenaden eller sene aftener i Sydeuropa med et glas vin i hånden. Selvfølgeligt skal min arm prydes af Stine A’s fine smiley-armbånd, som minder mig om at smile til verden.

Tilbage til hverdagen look 3   1. Nessa kjole  fra Modström 2. Luu Cardigan fra Lollys Laundry 3. Sarah Suede støvletter fra Vagabond 4. I like I love armbånd fra Stine A  5. Galactic Rygsæk fra Royal Republiq

Et voilá – en lille guide til en blid opstart på hverdagen fra mig til dig <3

Kærligste sensommerhilsen
Signe G.

Følg Superlove Blog på Bloglovin’

You May Also Like

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *