Copenhagen Fashion Week eller CFW er vel overstået og der er indsamlet en masse nye indtryk, inspiration og overraskelser. I dette indlæg kommer det til at handle om de modetendenser, der allerede præger modebilledet nu og især slår ind i efteråret 2018, også kendt som Autumn/Winter 2018 eller AW18.

Vi er til Copenhagen Fashion Week – Belinda (Superlove Gothersgade), Mia (superlove.dk) og Rikke (Superlove Nørregade)

Jeg kan gøre det ganske kort:

Det bliver godt!

Der bliver glæde, humor og der bliver masser af DIG i garderoben. For det handler om at vise sig frem. At vise hvem man er, eller hvilken stemning man er i. For vi er ikke den sammen hver dag. Den ene dag kan der være lyst til noget elegant og simpelt, og den næste der behov for mere farve og sjov.

AW18 hylder alle de kvinder du kan være.

Et nøgleord for efterårsmoden bliver 70’erne. Vi ser det allerede i moden nu. I 70’erne var der både de spraglede farver, de vilde sammensætninger, de brede bukseben, masser af print og blomster, fløjl og flæser. Det var også en periode med smukke klassikere i feminine, tidsløse snit med smalle bukser, enkle detaljer og blide farver.

70’er tendenser: Orange Nümph kjole, stribet Storm & Marie strik, blomstret Nümph kjole, gyldne Maria Black hoops, Mads Nørgaard solbriller, Mads Nørgaard nederdel og Beck Söndergaard taske i ruskind.

Her kommer retninger fra Copenhagen Fashion Week, du kan plukke fra og sætte sammen med din egen garderobe.

Lange kjoler, kimonoer og buksedragter

Vi har set dem de sidste sæsoner og denne tendens fortsætter. Vi kommer til at se mere til buksedragten og kimonoen med endnu mere elegance og endnu mere leg. De kan sættes sammen på mange måder, så de passer til både job, ferie og fest. Overvej denne her smukke kimono med med lette, løse bukser og enkel top eller med smalle jeans og en tætsiddende skjorte.

Her ser du vores elev Monique i en smuk, blomstret kjole fra Modström, som kommer i butikkerne til sommer/sensommer.

Lange, mønstrede styles: Grafisk, stribet Cavissa buksedragt fra Mads Nørgaard og blomstret Modström kimono. Monique bærer en blomstret Modström kjole, der kommer til sommer.

Farver, mønstre og materialer

Sammensætningen af farver, print og teksturer bliver også inspireret af de glade 70’ere men med mere lethed og elegance.

Det bliver et smagfuldt mix, hvor nogle er mere vilde og andre mere tonede. Du sætter selv grænsen for hvad du synes er fedt, men mulighederne er uendelige. Nøgleordet er MOD, men prøv dig frem og bemærk at de nye farver er flotte til alle, også den sarte skandinavisk hud.

De farver vi mest kommer til at se er: Dyb gul, klar blå, rød, rosa og lilla

Den populære New Laura cardigan fra Minus i fantastiske, nye farver (kommer til efteråret)

Tern og dyb gul

Ternet Ellery trenchcoat fra Modström og efterårsstyles fra Minus.

 

Klar blå og gule nuancer
Lollys Laundrys stativ med gule og blå nuancer på modemessen
Glimmer
Monique i glitrende bluse og bukser fra PBO, gul Charlie cardigan fra Nümph (fås også i rosa og blå), plisseret, pink Audrina nederdel fra Nümph, rød Fennel cardigan fra Modström (fås også i blå), glitrende Ydun Pearl sneakers fra Woden.

Fra 70’ernes diskoscene kunne bestemt også ses til Copenhagen Fashion Week – der er glimmer all over. Selv på en mondæn tirsdag er det helt i orden at bære glimmer, så hold dig endelig ikke tilbage.
Glimmer-effekten opstår ved at bruge tynd metaltråd, som fanger lyset. Glimmer er et must!!

Flæser

Fine kraver og flæser! Bluser og skjorte bliver pyntet med en lille krave der går halv op på halsen og typisk med et lille bindebånd eller en flæse.

 

Mange kærlige hilsner
Mônica

Vil du have mere inspiration fra Superlove kan du:
– Følge os på InstagramFacebook og Bloglovin’
– Tilmelde dig vores nyhedsbrev

You May Also Like

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *