Endnu en Superlove butik ser dagens lys

I august 2012 åbnede vi butik nr. 2 i Gothersgade 9, tæt på Kgs. Nytorv.

Lad os bare afsløre, at det var kærlighed ved første blik! Et smukt, gammelt lokale med masser af historie, som både har huset en nodeforretning og et rekrutteringsbureau, inden det blev til en af Københavns mest charmerende butikker fuld af fashionabel beklædning og smukt interiør.

Se bare hvordan lokalet så ud, da vi overtog det:

 

Charmerende, farverig og inspirerende butik

I dag er det lyse lokale med det smukke sildebensparket fuld af liv og farver og kunderne bliver mødt af vores veloplagte personale med smil og god service. Ikke alle lægger mærke til det unikke lokale, når de besøger Superlove i Gothersgade, så vi vil råde dig til at se op, når du næste gang er i Superlove. Så vil du lægge mærke til historien i de gamle svalegange, det unikke glasloft og søjlerne med udskæringer, der dominerer rummet og giver god mulighed for udstilling af vores varer.

Vores fede indgangsparti!
Vores fede indgangsparti til butikken i Gothersgade nr. 9!

Vi glæder os til at tage imod dig i Gothersgade og vise dig, hvordan lokalet er forvandlet til en farverig verden, som viser Superloves unikke univers, der bare venter på at bliver indtaget af vores Danmarks sødeste kunder.

Superlove_GG
Små udsnit af vores butik i Gothergade nr. 9.

Kom snart og besøg os.

Kærligste hilsen Signe G.

PS. Hvis du vil se flere billeder fra butikkerne, så tag et kig på Instagram, enten på vores profil eller gå på opdagelse i  i tagget #mitsuperlove.

 

Følg Superlove Blog på Bloglovin’

You May Also Like

Én kommentar

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *