Det startede med en butik i Nørregade

For cirka 10 år siden åbnede den første Superlove butik i Nørregade 45, kun få minutters gang fra Nørreport. Som du ved, hvis du har besøgt butikken, så er lokalet fordelt på to plan, hvilket giver den gamle Superlove butik en intim atmosfære og skaber masser af hygge med sine mange kringelkroge og skæve vinkler.

Superlove_NG
Et gammelt foto af butikken i Nørregade. I dag er det store logo pillet af ruden, så lyset kan strømme ind.

Superlove anno 2016

Butikken er stadig fuld at lækker mode og glade kunder og med tiden har vi fået udvidet forretningen, så vi har både lager, webshop og kontor i forbindelse med butikslokalet. Hos Superlove bibeholder vi det unikke farveglade univers med en nærmest markeds-agtig stemning, som vi håber giver kunderne en lyst til at gå opdagelse i vores mange fede varer.

Superliving stel
Superliving stellet finder du stadig i butikken, dog er samlingen vokset med flere skønne serier. Opdag dem i vores butik.

Længe leve vores fantastiske stamkunder

De mange, mange arbejdspladser som ligger omkring eller i nærheden af Superlovebutikken i Nørregade har givet os en vidunderlig skare af stamkunder, som har lyst til at besøge os igen og igen. Vi oplever ofte at disse kunder kommer for at købe gaver til hinanden, deres bekendte eller nyt til arbejdsgarderoben eller weekendens arrangementer. I den forbindelse får vi tit at vide, at man “altid kan finde noget godt” i Superlove. Af hjertet tak – det varmer <3 Selvfølgeligt også et tak til de trofaste kunder som komme langvejs fra, for at besøge os i butikken. Det er altid godt at se jer!

I 2012 åbnede vi endnu en butik i Gothersgade nr. 9 i byens smukkeste lokale. Læs med her.

 

Kærlig hilsen og på gensyn i butikken

– Signe G.

 

Ps. Vi fejrer altid vores fødselsdag med gode tilbud og byder på et lille glas i butikkerne. Det skriver vi om i vores nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig her.

Følg Superlove Blog på Bloglovin’

You May Also Like

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *