Flade sandaler til hverdag

Klassiske LBDK sandaler i skind
Klassiske LBDK sandaler i skind..

Et must have i enhver kvindes fodtøjs-garderobe er de klassiske flade sandaler, som sidder godt på foden. De skal passe til lidt af hvert og gerne understrege dit look.
Vi har mange sandal-modeller fra blandt andet LBDK og Vagabond. Der er helt sikkert også nogle, som passer lige til dig 🙂

Vi har haft det danske mærke LBDK (Lasse Balschmidt DK) i mange år. De er populære hver eneste sommer pga. det klassiske design og den gode kvalitet. Det sætter vi også selv stor pris på.

Feminine sandaler med høj hæl

Lyserøde Chie Mihara sandaler
Chie Miharas højhælede sandaler er perfekt til fester

Et par flotte sandaler med høj hæl er en nødvendighed til sommerens fester. Vi har valgt at have et udvalg, så du både finder sandaler med lav hæl, og sandaler med høj hæl, som passer til dine kjoler.

Chie Mihara laver højhælede sandaler og sko med en pasform, som er så behagelige, at du kan danse til ud på de lyse timer.

Hvis du er modig, kan du også vælge at pifte dit look op med strømper i sandaler. På den måde kan du variere dine sandalers udseende med glimmer- eller netstrømper.

Slip-in sandaler

Flade slip-in sandaler med grønt ruskind fra Vagabond
Flade slip-in sandaler med grønt ruskind fra Vagabond

Er du til pæne, men samtidig behagelige sandaler, er en slip-in sandal det helt rigtigt valg for dig. Denne type populære sandaler kan minde om sporty klipklapper med en kraftig sål og en bred rem, som de grønne Vagabond sandaler, du ser på billedet, men den kan også være sofistikeret og elegant.

Begge typer ses overalt i modebilledet denne sommer og selvfølgeligt også hos os. I butikken har vi både nogle klassisk pæne sandaler i ruskind, afslappede modeller i blødt skind og nogle slippers, som er inspireret af sportens verden.

De ergonomiske Birkenstock sandaler

Mørkebrune Birkenstock sandaler
De er bare virkelig behagelige og holder for evigt!

Vil du forkæle dine fødder og samtidig være boheme-lækker? Så er et par Birkenstock sandaler svaret. Den særlige ergonomiske sål med god svangstøtte er sandalernes kendetegn. Sålen er formet efter foden og giver en rigtig god støtte.

Martha, som arbejder i vores webshop udtaler om lykken ved Birkenstock:

“De er bare virkelig behagelige og holder for evigt!”

Efterhånden har vi set de komfortable sandaler i modebilledet flere gange og det er vi glade for. Vi elsker nemlig den rummelige og støttende pasform. Hvis du søger sandaler til brede fødder, er Birkenstock lige noget for dig.

Mørke- og lysebrune Birkenstock sandaler
Birkenstock sandaler har ergonomiske fodsenge, som dine fødder vil elske.

Hos Superlove har vi altid sorte Birkenstock sandaler, og i år finder du også Birkenstock Arizona sandaler i andre naturlige farver som mokka, sand og hvid.

TIP: Når du køber Birkenstock skal du være opmærksom på, at de er store i størrelsen.

Reef sandaler – de ultimative klipklapper

Sorte og orange Reef sandaler
Lækre Reef sandaler – et must til stranden!

Hos os finder du hver sommer sandaler fra Reef, som en fast del af vores sortiment. De skønne klipklapper emmer bare sommer, sol og strand.

Med svangstøtte og gode stødabsorberende letvægts-materialer er klipklapperne fra Reef behagelige at have på fødderne og samtidig sunde at gå i.
Mangler du et par sandaler, der tåler vand, kan du blot stikke i Reef, når du skal på stranden eller et smut i svømmehallen.

TIP: Når dine sandaler fra Reef trænger til en opfriskning, kan du vaske dem i vaskemaskinen. Så bliver de næsten så gode som nye. HUSK dog blot, at det kun er Reef med remme i tekstil, der tåler denne behandling.

Som noget helt nyt kan Reef nu fås i en ny udgave, Cushion Bound Sunny sandaler, som er lavet af vegetabilsk læder. Materialet er blødt som skind, men er fremstillet helt uden animalske produkter og PVC.

Kærlige sommerhilsner Signe G.

Vil du have mere inspiration fra Superlove kan du:
– Følge os på InstagramFacebook og Bloglovin’
– Tilmelde dig vores nyhedsbrev

You May Also Like

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *