Godt klædt på med Rains regntøj

I vores skønne, lille land nyder vi godt af et mildere klima end f.eks. i Grønland eller Afrika. Dette betyder dog også, at vi lever med et meget omskifteligt vejr, som både byder på sol og varme, sne og frost og en god mængde regndage hele året rundt. Derfor har vi brug for teknisk tøj, som kan hjælpe os med at stå i mod det skiftende vejr.
I Superlove finder du forskelligt regntøj, men den absolutte bestseller er det fede Rains regntøj. Det danske regntøjsbrand holder dig tør og velklædt på cykelturen på vej til arbejde, på gåturene ved sommerhuset eller på shoppingtur i storbyen.

RAINS jakke og hat
Det til tider grå vejr i vores lille land kræver en del af vores beklædning. Rains tilbyder fedt, praktisk regntøj til den modebevidste kunde. Hat og jakke finder du på webshoppen.

Regntøjet fra Rains kan stå imod et vandsøjletryk på 6000 mm. og er dermed helt vandtæt. Desuden er produkterne udstyret med vandtætte lynlåse og sømme, som giver dig god sikkerhed for at forblive tør i selv lange, kraftige byger. Regnjakkerne er lavet af 50% PU (polyutheran) og 50% polyester og er 100% fri for ftalater.
Desuden er alle produkter fra Rains mærket med Oeko-Tex Standart 100. Regntøjet møder alle krav fra REACH, som er EU’s grundlæggende kemikalielovgivning, der skal sikre, at kemikalier anvendes forsvarligt og uden risiko for sundhed og miljø.

Jacket i yellow fra RAINS
Vores søde kollega, Lulu, ses på billedet i sin gule Jacket fra Rains. Den var perfekt, da der skulle plukkes mirabella i den danske sensommer.

Design, der tager udgangspunkt i traditionerne

Grundlaget for at etablere et nyt dansk regntøjsbrand var en ambition om at skabe fashionabelt regntøj ud fra en fortolkning af den traditionelle gummiregnfrakke. Siden den danske regntøjsvirksomhed blev grundlagt i 2012, er de fede regnjakker landet i butikker i over 20 lande verden over! Heriblandt hos os i Superlovebutikkerne og på superlove.dk.
Ud over at have skabt mange forskellige regnjakker til både den mandlige og den kvindelige, modebeviste forbruger, laver Rains også regnbukser og nogle fede vandtætte tasker.

Rygsæk fra RAINS. Msn bag.
Msn bag fra Rains er en smart rygsæk, der holder dine ting tørre, når du er på farten i det regnvåde efterår.

Rains er både til dig, din mand, din mor og veninde

Som nævnt ovenfor, laver Rains regntøj til både kvinder og mænd. Hos Superlove finder du især mange styles til kvinder, men også flere modeller, som er unisex og anvendes af både herrer og damer. Også derfor er Rains faktisk den eneste varegruppe i Superlove, som henvender sig direkte til mænd 😉 Så tag endeligt din mand eller søn med næste gang du skal forbi din Superlovebutik.

Rains curve og poncho
Rains laver både regntøj til kvinder og mænd. Flere af deres styles er unisex og henvender sig altså til begge køn. Modeller som Poncho, Regnjakke, Regnjakke Lang samt regnbukserne er alle unisex.

 

Lag på lag i efterårs- og vinterkollektionen

I AW16 kollektionen ses en del nye farver bl.a. rustrød, khaki og smoke. Farveskalaen er inspireret af de mere etniske lag af vores nordiske samfund, men også en erkendelse af, at der er brug for regntøj i hele verden, og at Rains dermed anerkender og favner mange livsstile. Se de nye farver på billedet herunder, som i øvrigt også afspejler begrebet “lag”, der er den primære inspirationskilde for AW16 kollektionen.

RAINS i flere lag
Regnjakker stylet lag på lag med jakker i de nyeste efterårsfarver. Se de forskellige modeller i nye farver på superlove.dk.

Jeg håber du blev lidt klogere på danske Rains, og at du måske blev inspireret til at holde dig beskyttet mod vind og vejr med det smarte og praktiske regntøj og de vandtætte tasker.

De kærligste efterårshilsner Signe G.

Følg Superlove Blog på Bloglovin’

You May Also Like

2 kommentarer

Reply

Hvor sjovt – Har LIGE henvist til jeres webshop på min egen blog, hvor jeg refererer til regnfrakken fra Rains, og ikke mindst en af ringene fra Pernille Corydon… måske derfor facebook kom med et lille hint til jeres blog, som jeg ikke vidste fandtes – Men det gør jeg nu…. FEDT !!! Elsker tilfældighederne – og glæder mig til at følge jer fremover <3

Reply

Hej Kira. Hvor er det fedt, at du ligefrem henviser til os på din egen blog. Dejligt at du vil følge med her på bloggen! Tak <3

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *