Nu er de fleste af os vendt tilbage fra ferie og er blevet tanket op på solskin og skønne minder. Samtidigt kan det også føles lidt hårdt at vende tilbage til hverdagsrutinerne, og det næste break synes langt væk.

Men vi må ikke glemme, at sensommeren byder ind med nogle af de smukkeste eftermiddage. Så lad os kapre de sidste solstriber, tage læbestiften med i tasken og stikke i et par høje hæle!

Tag kollegaerne under armen og søg ud i verden og nyd et glas hvidvin eller kølig drink sammen.

I det her indlæg vil du finde et trick, som både kan bruges til at løfte post-holliday tristhed og (næsten) kurere tømmermænd: Style Up!
Et trick jeg har testet af, and girls – det virker! Din selvfølelse får et boost og smilet og energien vender tilbage 🙂

Her får du tre bud på, hvordan du kan trylle dit arbejds-outfit om til et lækkert look, så du er klar til at indtage sensommerens gyldne stråler.

Vi giver den lidt sazz

style up arbejdslook
1. Tights fra Sneaky Fox, 2. Dawn øreringe fra Pernille Corydon, 3. Carmen blazer fra Minus, 4. skjortekjole fra Minus, 5. Pumps fra Unisa.

Kjoler er den perfekte måde til at få det feminine frem, så hiv endelig de styles frem fra bag i skabet, som kun er til ‘særlige lejligheder’. Nedton look’et med ensfarvede nylonstrømper fra Sneaky Fox og en blazer eller cardigan.

Mangler du kjolen, der passer til både arbejde og cocktail-baren, så tjek kjolerne fra Rosemunde ud. Wauw! Den fine blonde er både feminin og sensuel.

Minus og Lolly’s Laundry har virkelig også flotte ting med i deres efterårskollektion. De giver dig ærmer (rart til kølige dage) og en bløde pasformer.

Til ‘after-hours’ skal dine flotte ben frem (med højhælede sko på som du har med i tasken) 🙂
Vær ikke bange for ar vise din ben! Mine ben er blege, mine knæ er ikke de kønneste (ingen knæ er skønheder), og jeg har små blodsprængninger bagpå læggen. Og det er så evigt ligegyldigt!

På kjolen, frem med smilet, nyd livet, videre! <3

TIP: Er det helt forfærdeligt, så tjek Matas for selvbruner-servietter eller lav en 40/60 blanding af foundation og bodylotion til at duppe på mindre mærker og ar 🙂

Corporate Chic style up

style up arbejdslook2
1. Ankelstøvler fra Vagabond, 2. Halskæde fra Maria Black, 3. Skjorte fra Modström med glitrende gulddetalje, 4. Klassiske bukser fra PBO, 5. Rosa taske fra Decadent.

Hvis dit arbejde kræver et mere formelt look, så fortvivl ej. Der er meget, man kan gøre med et par “kontor-bukser”, hvis bare man har de rette accessories og et par gode tricks i ærmet.
Først, vælg dine bukser med et snit, der passer dig med detaljer, der afspejler, hvem du er. Ellers føles de som en uniform.

PBO og Minus har nogle rigtig gode styles i år, som har lidt stretch og Nümph brillerer med disse bukser med lige ben, som jeg er helt vild med, og som især passer flot til timeglas-formen.

Skjorten og blazer kan du skifte ud med en lækker top eller bare en fed T-shirt, der giver noget kant. Sæt et par flotte hæle til, og du har et cool look.

Læder skal der til

style up arbejdslook3
1.  Glimmerstrømper kan købes i Superlove-butikkerne, 2. Minuit armbåndsur fra Cluse, 3. Rosa skjorte fra Nümph, 4. Skindnederdel fra Mads Nørgaard, 5. Sneakers fra New Balance

Læder giver omgående noget kant og kan tit bruges til både job og fest.

Med sin friske farve passer skjorten fra Nümph til begge dele, og den behøver kun et par enkle smykker tilført.
Jeg er Sneak-Freak, så jeg vil sætte Wooden eller New Balance til 🙂

TIP: Mads Nørgaard’s skindnederdel kan sættes lidt højere i taljen ved at gå en størrelse ned.

Hvis en skindnederdel er lidt for crazy, kan jeg varmt anbefale en MDK læderjakke. Jeg købte min for snart 4 år siden, og den er stadig ligeså flot, hvis ikke flottere nu med lidt patina. Det er lidt en investering, men den gode kvalitet betaler sig, uden tvivl 🙂

Frist kollegaerne med en lækker drink

aparol spritz med et twist

Aperol Spritz with a Twist
(lav den i en kande, så er der nok til alle)

3 dele mousserende vin fx Prosecco
2 dele Aperol
1 del sportsvand, gerne den billige
Isterninger
En halv skive appelsin i hvert glas og velbekomme 😉

Jeg ønsker jer alle nogle smukke, uforglemmelige oplevelser i den danske sensommer og lykke til med din style up!
Mange sensommerhilsner
Mônica

You May Also Like

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *