Mia fra web’en præsenterer sine favoritter

Vi sparker september i gang her på bloggen med endnu en omgang Personlige favoritter. Denne gang er det Mia, som er hende, du taler eller skriver med, når du har spørgsmål omkring vores webshop. Mia pakker også med omhyggelighed og effektivitet dine pakker, når du har handlet på superlove.dk.

Hun er den medarbejder, som har været ansat hos Superlove i allerlængst tid og har været med helt fra begyndelsen. Så man må i sandhed sige, at Mia ved det meste om det meste i Superlove og kan altid svare på webshop-relaterede spørgsmål. Tak Mia <3

Mias Favoritter
Her ses seje Mia fra webshoppen. Det er hendes sprøde stemme, som møder dig, når du har brug for hjælp til din online shopping 😉

Mia, hvad er dine 3 favoritter fra Superlove til dette efterår?

“Af alle vores skønne årstider holder jeg mest af overgangsperioderne. Jeg synes, det er her, man har mere frie tøjler til at lege med garderoben og variere sit tøjvalg fra dag til dag, efter hvordan vejret arter sig. Jeg ELSKER jakker/frakker, og om efteråret får jeg rigtig brugt, de forskellige jeg har, netop på grund af det omskiftelige vejr …

Derfor er to af mine favoritter dette efterår naturligvis også et par super lækre overgangsjakker.”

Favoritter
Mias favoritter: Bikerjakke i ruskind fra MDK, lækker overgangsjakke i uldblanding fra Modström og lille bucketbag fra Decadent stylet med solbriller fra A.J. Morgan og cool skindhandsker fra Gaucho.

“Min første favorit er bikerjakken i kraftig ruskind fra MDK (Den hænger allerede i mit skab!). Jeg elsker jakken for dens matte overflade, som nærmest suger alt lys til sig og derfor bliver helt dyb i farven. Bare smukt. Detaljerne med oxideret metaltrim gør den bare mere eksklusiv i udtrykket. Og så er prisen helt i orden for en jakke af den kvalitet. Jeg vil bruge den med jeans, chelsea boots og en løs skjorte under – helt klassisk!

Min anden favorit er jakken fra Modström. Den er super elegant med sine kimonoinspirerede ærmer og kraveløse hals. Ærmerne stumper en smule, så man kan se håndleddene, og derfor ville det være prikken over det elegante ‘I’ med et par lange, slanke skindhandsker til. Og så er den smukke blåsorte farve perfekt til denne årstid. Der er 30% uld i materialet, så til vinter vil jeg bruge den indendørs som en cardigan på de ekstra kolde dage.

Min sidste favorit er ikke en jakke … Det er en taske: Small Bucket Bag fra Decadent. Jeg er vild med den cool alligatorprægning i skindet og spændet, som er kombineret af guld og sølv. Det er en mindre taske, men den har en bred bund, så der er alligevel plads til en del. Perfekt til det mest nødvendige som pung, nøgler, mobil og lipgloss. Jeg har en del større tasker, så denne lille skat er lige, hvad jeg mangler. Og så synes jeg den er rå, men stilet og passer derfor godt til begge mine favoritjakker.
Efterår – kom bare an!”

Hvilken bog ligger på dit sengebord lige nu?

Favoritter
Mia er lige nu igang med læse Murakamis seneste novellesamling. Hun er ret så begejstret og samtidig forundres hun over hans evne til at gøre virkeligheden uvirkelig og magisk.

“Jeg er en rigtig læsehest og lige nu læser jeg Haruki Murakami – Mænd uden kvinder.
Jeg er stor fan af Murakami og hans univers, der balancerer på kanten mellem realisme og det absurde, og denne lille fine novellesamling har ikke skuffet mig.

Novellerne handler om mænds til tider svære kærlighed. Længslen efter den, tabet af den og ensomheden i den. Og om kvinder, der forsvinder. Interessant som det er et gennemgående tema i mange af Murakamis bøger. Vi kender nok alle til de følelser, der beskrives, men han giver et nyt perspektiv på dem ved at trække det hele ind i det uforståelige. Det er små, skønne historier, der nemt kan læses i en travl hverdag.”

Hvilken begivenhed glæder du dig særligt til dette efterår?

“Dette efterår glæder jeg mig utroligt meget til min lillebrors bryllup i London i midten af september. Familien tager alle derover og bor i en lejlighed sammen i de 5 dage vi skal være der. Min bror gifter sig med en indfødt londoner, så det bliver rigtig spændende at opleve et engelsk bryllup – dog bliver det halvt dansk, da der vil også være en del danske traditioner iblandet f.eks. brudevalsen.

Vi skal både til vielse, stor fest og traditionel Sunday Roast, så det bliver flere dage med kalas og kærlighed.
Jeg går lige nu og overvejer, om jeg kan overkomme min frygt for at tale i store forsamlinger … Jeg bør jo nok holde tale – det er jo ikke ligefrem hver dag, ens bror gifter sig. Men det gør mig nu lidt nervøs. Kryds fingre for at jeg finder modet til det på dagen!”

Du kan tro vi krydser fingre for dig, Mia!

I denne omgang personlige favoritter kom du lidt tættere på vores søde Mia, som oftest optræder som en stemme over telefon eller på mail, når hun hjælper Superloves kunder fra nær og fjern i næsten hele verden.

Kærligste efterårshilsner Signe G.

Fik du ikke læst om vores elev, Marias, personlig favoritter, så kan du catche op på hendes personlige favoritter her..

Følg Superlove Blog på Bloglovin

You May Also Like

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *