Marits personlige favoritter til dette efterår

September måneds 2. sidste omgang personlige favoritter præsenteres af Superloves allerskønneste nordmand, Marit.
Marit startede hos Superloves web-afdeling i foråret. I det daglige sørger Marit for at inspirere vores mange norske kunder med smukke billeder, nyheder og tilbud via Superloves norske nyhedsbrev, Instagram– og Facebookprofil. Derudover lægger hun nye varer på hjemmesiden med informerende varebeskrivelser til vores kommende norske webshop (!).

Marit og Signe M. (som du skal møde senere på efteråret) udvikler kreativt indhold og tager hamrende flotte billeder (til held for os andre, som ofte bliver benyttet som modeller og bliver udsat for lidt af hvert) til alle vores sociale medier.

marit_coatpeople_BLOG personlige favoritter
Fine Marit ses på billedet i sin yndlingsstrik fra Coatpeople. Her stylet med stramme sorte jeans og ur fra Cluse. Læs mere om de stilede ure fra Cluse i indlægget her.

Marit, fortæl os om dine tre personlige favoritter fra AW16-kollektionerne

“Den første af mine favoritter denne sæson er en strik fra Stig P, som er produceret af Coatpeople. Jeg kommer jo fra det kolde nord og er vokset op med en mor, der har strikket så mange fantastiske sager til hele min familie, så jeg elsker bare striktrøjer, pullovers og sweatre (de, der kender mig, ved godt, at jeg bogstaveligt talt har en kuffert fuld, der bare venter på, at temperaturen skal falde).

Strik er både komfortabelt og smukt. Derudover er det jo også et produkt af godt håndværk, og når man passer man godt på det, kan det holde i rigtig lang tid.

Clodia sweateren har en helt fantastisk, dybblå farve, og den der lille mock turtle halsudskæring, kombineret med en oversize pasform, gør den ekstra stilfuld.

Desuden er hver eneste strikkede vare fra Coatpeople signeret af den person, som har lavet varen, hvilket giver en god fornemmelse af, at varen er unik og ikke blot et produkt fra en kæmpe maskinel produktion. Jeg er stor fan af hjemmelavede sager, og det går godt i spænd med fornemmelsen af at vide, hvem der har produceret min trøje.

Jeg vil bruge strikken sammen med et par smalle, sorte jeans, et par cool, spidse støvletter og en klassisk skindjakke – så får den fantastiske blå farve al opmærksomheden, hvilket jeg synes, den fortjener.”

 

Efterår 2016 favoritter
På billedet ses Marits tre favoritter til dette efterår. Smuk, blå strik fra Coatpeople, 70’er-inspireret ruskindsnederdel fra Nümph og de fede støvletter fra Vagabond. På billedet er sættet piftet om med halskæde fra Pernille Corydon, en ring fra Maria Black og en ring fra Enamel.

“Som min favorit nummer to har jeg valgt en nederdel, som vil være perfekt sammen strikken fra Coatpeople – nemlig ruskindsnederdelen fra Nümph.

Med en helt tydelig 70’er-vibe er det et item, man både kan style helt ned eller lave et stærkt udtryk med. Jeg vil selv bruge den med min blå Coatpeople strik, sådan at farverne står i kontrast til hinanden, mens de naturlige materialer i skind og uld toner det hele ned.

Denne kombination vil jeg både bruge med hvide sneakers til eller med høje støvler, en lille, lækker taske som f.eks. Little Round Satchel Bag fra Decadent og måske med en alpehue til, for at gøre looket fuldstændigt.  Det ville jo bare være perfekt til en kaffedate i efterårssolen!

Min sidste udvalgte favorit er Marja støvlerne fra Vagabond. De er bare så seje med de spidse snuder og den rå enkelthed. De har også den der lille hæl, så man får nogle ekstra centimeter foræret til højden uden at miste komfort. De støvler kan jeg bare gå med fra morgen til aften.”

Hvilken bog læser du lige nu?

“Lige nu læser jeg en bog, der hedder Parissyndromet. Det er den norske forfatter Heidi Furres debutroman. Jeg fik den i fødselsdagsgave af en god ven, og det er en fantastisk lille bog, der handler om at være i begyndelsen af sit voksne liv, og om alt hvad det indebærer af kærlighedssorg, uro, venskab og tilhørsforhold.

Jeg elsker den simpelthen! Den skildrer genkendelige temaer fra mit og mange andre unge voksnes liv rigtigt godt, fordi den er ærlig og uhøjtidelig, samtidig med at den tager livet og de små ting alvorligt. Der er et citat om drømme i denne bog, som især berører mig:

”[…] de som bruger et år på at spare nok penge til at kunne surfe et år i Australien, de som får brev i posten om, at de endelig har fået plads på Oxford, de der studerer ex. phil på Bali og fester bort sit studielån, de der flytter til København og aldrig mere kommer tilbage, de som rejser jorden rundt på 12 måneder.”

Og det er jo måske lige mig ;)”

Nu har du mødt Marit, som er blevet en del af vores Superlove-familie. Det er vi så glade for! Udover at bidrage med smil, kreativitet og at være super fotogen, så morer vi os til stadighed over vores kulturelle og sproglige forskelle i frokostpausen 🙂

Tak fordi du læste med. Nyd den smukke efterårsdag.

Kærligst Signe G.

Følg Superlove Blog på Bloglovin’

You May Also Like

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *