Marias personlige favoritter fra Superlove

Dette blogindlæg er det første af en serie blogindlæg, som vil udkomme løbende hen over efteråret. I disse indlæg vil vi ansatte i Superlove stille skarpt på vores personlige favoritter fra efterårssæsonen 2016.

Den første, jeg vil præsentere, er Maria, som er butikselev i Superlove i Gothersgade. Hun har netop gennemført sit først år som elev og er bare rigtigt glad for at være en del af Superlovefamilien. Hun har glædet sig til at besvare mine spørgsmål og få lov til at vise sine 3 favoritter, samt fortælle lidt om hendes sommeroplevelser.

På billedet ses Maria, som er elev i Superlove.
På billedet ses Maria, som er elev i Superlove. Her er hun iført strik fra Storm & Marie i den sprøde brændte orange.

Hvad er dine 3 favorititems fra AW16 kollektionerne i Superlove?

“Jeg har rigtig mange favoritter denne sæson, som vi går i møde nu, så det har været en rigtig svær beslutning kun at vælge tre. Men min top 3 er:
Mads Nørgaards rigtig skønne kvalitetssweater. Den er helt klart et must have, enten i den røde eller grå farve. Jeg synes det er i det lækreste uld, og så er prisen god. Den kan bruges alene eller over skjorter. Der er et hav af muligheder og jeg eeeelsker det.
Den kan også fås som cardigan med søde striber i samme gode kvalitet. Jeg købte selv den grå, da jeg har alverdens farvede sweatere hjemme i mit skab ( ja, jeg er en sucker for strik), så nu synes jeg, det var på tide at have en klassisk farve. Grå går man jo heller aldrig gal i byen med 😉
Superlove collage
På billedet ses Marias tre farvoritter stylet sammen med smykker fra Enamel. Bukser fra And Less, strik fra Mads Nørgaard og sko fra Chie Mihara.
En anden nyhed, jeg er helt vild med, er Chie Miharas sko. Chie Mihara er en unik kunstner, som designer de mest fantastiske sko, som oven i købet bliver håndlavet. Der er intet mindre en 60 mennesker om ét par sko. Skoene er feminine og så er de fuldkommen fabelagtige at have på.
Jeg går meget op i at investere i kvalitetssko, fordi de passer på mine fødder dagen lang. Chie Mihara lavet feminine sko med en god hæl og så er de komfortable! Kan vi kvinder ønske os mere? Det er en af mine favoritter, fordi de er gode at have på i hverdagen og kan pifte mit hverdagsoutfit op, men de kan også bruges til en pæn kjole og så kan man danse i dem hele natten uden problemer. Hvis jeg skal vælge én af de styles, som vi har fået hjem, så bliver det den skøre sko med masser af farver og skaktern på hælen. Den er bare så fed og anderledes.

Sidst men ikke mindst And Less Pienza pants. Jeg elsker habitbukser og jeg går ikke i andet. De her har bare et twist – de er nemlig løse og afslappede, men på den fede måde! De passer helt perfekt til både striktrøjer og skjorter og med en lille hæl, bliver de rigtig cool. I min verden er habitbukser og herreinspirerede bukser det eneste, der fungerer på mig og derfor sørger jeg for at købe et par nye hver sæson. Mit udvalg er bredt nu, men der findes jo heldigvis mange farver og faconer på den ellers helt klassiske habitbuks ;)”

Maria ses på billedet i sine nye yndlingsbukser fra And Less i blød viscose sat sammen med rød strik fra Mads Nørgaard (samme style som den grå).
Maria ses på billedet i sine nye yndlingsbukser fra And Less i blød viscose sat sammen med rød strik fra Mads Nørgaard (samme style som den grå).

Hvilken af dine sommeroplevelser var den bedste?

Maria fejrer sin eksamen med brunch sammen med hendes chef, Belinda. "Det var en god dag, fyldt med
Maria fejrer sin eksamen med brunch sammen med hendes chef, Belinda. “Det var en dejlig dag, fyldt med spænding og glæde”, fortæller Maria.
“Et af mine bedste minder fra denne sommer er, da jeg i starten af juni bestod min HG, som er det første år i min elevuddannelse. Jeg havde min fantastiske butikschef, Belinda, med til eksamen, hvor jeg fremlagde for hende og min underviser.
Det var så dejligt at bestå mit første år og få mit bevis, så jeg kan komme videre med de næste to års uddannelse. Efter min eksamen inviterede Belinda mig på morgenmad og vi hyggede os gevaldigt og fik fejret vores første år sammen som elev og elevansvarlig.
Det var en dejlig dag fyldt med spænding og glæde <3
Nu glæder jeg mig til 2 nye lærerige år her i Superlove. Jeg er en meget heldig elev ;)”
Tak fordi du læste med om vores søde og skarpe elev, Maria.
Vi glæder os til  at vende tilbage med flere favoritter i september!
Kærlige hilsner Signe G.
Følg Superlove Blog på Bloglovin’

You May Also Like

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *