Belinda er vores super dygtige butikschef, som styrer Superlove-butikken i Gothersgade med fast hånd. Til daglig sørger Belinda for, at alt spiller og præsenterer dig gerne for de allernyeste lækkerier i samarbejde med sit kompetente team. Belinda kan du kende på hendes flotte højde (ja, hun er den højeste af os alle) og hendes laaaange mørke prinsessehår. Her viser os hun sine favoritter.

Belinda, fortæl os om dine tre favoritter fra AW16-udvalget i Superlove

“Denne sæson byder bare på SÅ mange lækre sager, og for mig er efterårets komme lig med indkøb af tre helt essentielle items: En lækker strik, et par nye støvler og en flot kjole til alle de kommende jule-tamtams, som jeg glæder mig til!”

Belindas favoritter
Belindas favoritter er Secuba cardigan fra Nümph, Jean kjole fra Minus, Mini Double Drop halskæde fra Pernille Corydon og Sue støvler fra Vagabond.

“Første falden-pladask-for-item er den skønne lange Secuba cardigan fra Nümph, der med al sin lækkerhed og smukkeste grønne farve nærmest per automatik indfandt sig hjemmevant på mig. Haps, lige hjem til resten af yndlingsbasserne i mit (aaaaalt for lille) klædeskab (synes jeg … ikke min kæreste). Til daglig vil jeg style den sammen med en hvid skjorte, stramme sorte jeans og et flot bælte. Derhjemme skal den bruges som en hyggestrik til en enkel T-shirt og leggings … og en varm kop kakao 😉

De superelegante Sue støvler fra Vagabond er de næste på min uundværlig-liste. Kombinationen af ruskind, lynlås og guld er for mig en perfekt afbalancering af det rå og det feminine. Jeg kan derfor både bruge dem til rå jeans og feminine kjoler, hvilket jeg er stor tilhænger af.

Apropos feminine kjoler bringer det os videre til mit tredje favorit item, nemlig den smukke, smukke (jeps, dobbelt smuk) Jean kjole fra Minus. Det fine blomsterprint får mit humørbarometer til at stige i graderne, og viskose-kvaliteten gør den lækker at have på. Til hverdag vil jeg style den med en cardigan, 60 denier strømpebukser og mine føromtalte nye yndlingsstøvler, hvor kanten af en glitterstrømpe lige titter op. Til fest skruer jeg ned for antal denier og op for hælhøjden og iklæder mig lidt enkle og fine guldsmykker.”

Hvad glæder du dig særligt til dette efterår?

“Jeg glæder mig til at indsnuse den første frostduft, tænde stearinlys, spille brætspil, drikke kakao og hygge med familie og venner.”

“En af glæderne ved at bo på disse breddegrader er de skiftende årstider. Selvom jeg ikke altid vil indrømme det, så når jeg et punkt, hvor jeg faktisk glæder mig til, at de lange lyse sommernætter bliver skiftet ud med efterårets smukke farvepalet, og at det danske begreb ‘hygge’ rigtigt kommer til sin ret. Jeg glæder mig til at indsnuse den første frostduft, tænde stearinlys, spille brætspil, drikke kakao, hygge med familie og venner, og så glæder jeg mig til at gå ture i skoven, der lige som mig har været på powershopping og skiftet hele garderoben ud – rent metaforisk, altså.”

Kulturnatten i København

“Hvis jeg skal fremhæve et særligt event er det Kulturnatten i København. Et arrangement, som jeg troligt deltager i hvert år. Her, synes jeg, ser man byen i helt nye klæder, og der hersker en skøn stemning over alt. Samtidig er der mulighed for at få nogle helt unikke oplevelser, man ikke får resten af året. Skulle man fx. denne gang gå med lommelygter på det mørklagte Rosenborg slot? Kigge på stjerner gennem en linsekikkert fra 1895? Eller synge med i Operaen? Der er altid et utal af arrangementer den dag, så det er svært at nå det hele. Men så er det jo dejligt, at man kan nå det næste år ;)”
I denne omgang Personlige Favoritter mødte du Belinda, som du kan hilse på i butikken i Gothersgade, hvor hun tager imod dig med smil og byens bedste service. Kom forbi og hils på!
Kærligste hilsner Signe G.
Følg Superlove Blog på Bloglovin’

You May Also Like

Én kommentar

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *