I denne omgang personlig favoritter, bliver du introduceret til søde Charlotte, som netop er blevet forfremmet til souschef i butikken i Gothersgade. Det glæder os allesammen meget, især butikschef Belinda. Tillykke, Charlotte!

Charlotte er en humørfyldt og smilende pige, som ikke er bleg for at gå i farver, som du også kan få en fornemmelse af i indlægget her.

Charlottes efterårsfavoritter fra Superlove
Fine Charlotte i den smukke skjortekjole fra Modström, én af hendes efterårsfavoritter.

Charlotte, vil du vise os tre af dine efterårsfavoritter fra Superlove?

“Nu er jeg jo helt pjattet med store striktrøjer og vamsede cardiganer, så denne årstid passer perfekt til mig!

Efterårsfavoritter fra Superlove
Charlottes tre efterårsfavoritter stylet med ovale creoler fra Pernille Corydon. På collagen ses lækker lyseblå striktrøje fra Stig P, skjortekjole fra Modström og smuk kernelædertaske fra Decadent.

En af mine absolut musthaves denne sæson må være den flotte, sart-lyseblå sweater fra Stig P.
Den er det blødeste at have på, har en fantastisk fin farve og vil være så flot med et par smalle cigaretbukser i uldent og lunt materiale som dem fra And Less. Et helt perfekt outfit til en kold og smuk efterårsdag.

En anden af mine favoritter er klart den smukke skjortekjole fra Modström. Da jeg så printet og farverne var jeg solgt! De helt skarpe grønne og blå farver og det løse cool look den har appelerer meget til min stil.

Jeg vil style den med et par sorte nylonstrømper, et smalt bælte i taljen og en lang vamset cardigan.
På de dage, hvor det hele er lidt mørkt udenfor og vejret er rigtig efterårs-kedeligt, er det fantastisk at kunne hoppe rundt i sådan en flot farverig kjole. Den gør mig bare i godt humør!

Til fest vil jeg pifte den op med en rå skindjakke, et par høje hæle og accessories.

Mit sidste og lidt større drømmekøb er en af de klassiske skindtasker fra det danske mærke Decadent. Den er udført i det lækreste kernelæder, som kun bliver smukkere med tiden!  Jeg synes den er lavet på en fed retro måde, som tager mig tilbage til 60’ernes lidt firkantede taskelook. En flot uldfrakke og den taske over skulderen – så ville jeg ikke klage ?

Charlotte i skjortekjole fra Modström. En af hendes efterårsfavoritter fra Superlove.
Souschef Charlotte i en af AW16-nyhederne fra Modström.

Hvad glæder du dig især til dette efterår?

“Når det bliver efterår har jeg blot én tradition som jeg år efter år SKAL opleve. Det er Tivoli og dens halloweenpynt. Det er så flot med alle de lys og udsmykninger der er. Og en helt bestemt (u)hyggelig stemning!

I år skal jeg desuden også deltage i et løb om natten gennem Tivolis haver. Det hedder Tivolis Midnight Run og tager én rundt til skjulte afkroge og hemmelige steder i den store Tivolihave. Alt muligt uhyggeligt skulle ske, – det bliver spændende! ?

Så har du mødt smilende Charlotte, som du kan træffe i Superlove i Gothersgade, hvor hun med godt humør tager imod dig og giver dig en personlig vejledning.

De kærligste efterårshilsner Signe G.

Følg Superlove Blog på Bloglovin’

You May Also Like

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *