Hos Superlove har vi i efterhånden en del år solgt Pernille Corydons enkle og karakteristiske smykker, og én ting kan vi i hvert fald konstatere; vores kunder elsker Pernilles smykker!

Pernille Corydon i Superlove
På billedet ses smykker fra flere forskellige af Pernille Corydons kollektioner. Allesammen er de præsenteret i sølv, de fleste af dem med en børstet og mat finish, som giver sølvet en speciel lysende, nærmest hvid farve, som jeg er helt vild med.

Pernille Corydon i Superlove

Letheden og enkeltheden hos Pernille Corydon appellerer til en rigtigt bred kundeskare; de helt unge såvel som de mere modne kvinder, både de rigtig rå, men også de feminine typer, de glade gave-givere og ikke mindst de søde selvforkælere – bare for at nævne nogle stykker.

Pernille Corydon Coin kollektion
Måske du allerede kender Coin-serien, som rummer nogle af Pernille Corydons allermest kendte og solgte styles? Øreringene på billedet var i efteråret det nye store hit i Coin-serien. Find hele Coin-serien og Multi Coin-serien på Superlove.dk og butikkerne.

Vi kan godt forstå det! Pernille Corydons smykker kan det hele. Der er små, fine ørenringe, som giver et pift til hverdagsgarderoben. Der er de større smykker, som fuldender festlooket. Veninder forkæler hinanden med lækre smykkegaver ,og ikke mindst finder mange af vores mandlige kunder også den perfekte gave til deres udkårne i Pernilles kollektioner.

Pernille_Corydon_forside
Blandt de nyeste skud på stammen finder du Daylight Collection, som er et lille udsnit af spring/summer- kollektionen fra Pernille Corydon.

Livet som inspirationskilde

Pernille Corydon lader sig inspirere af selve livet. Hun finder konstant ny inspiration og ser nye mulighed omkring sig, hvor end hun færdes. Især er hendes designs inspireret af arkitektur, møbler, mode, rejser og natur, og hun har altid kameraet i sin iPhone klar til at forevige et smukt syn, en unik situation eller inspirerende mennesker, hun møder rundt om i verden.

Pernille_c_Superlove
Alle smykker på billedet tilhører den nye serie Pasodoble Collection, som er en del af spring/summer kollektionen. Det højpolerede look er et ganske nyt look hos Pernille Corydon, og jeg synes, det er en lækker udvidelse af hendes sortiment! Her er serien vist i kombineret guld og sølv, men den findes også ensfarvede og i andre kombinationer.

I det efterhånden store sortiment af Pernilles smykker, som vi har i Superlove, burde der også være noget for dig. Men lad det komme an på en prøve og kig ind på www.superlove.dk, eller lad dig forføre i en af vore butikker, hvor du også finder hele det flotte sortiment.

Hvis du vil have et tip eller to til, hvordan du passer og vedligeholder dine smykker så læs Signe Marits guide til at passe bedst muligt på dine smykker.

 

Kærligste hilsner Signe G.

 

Følg Superlove Blog på Bloglovin’

You May Also Like

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *