I dette indlæg fortsætter vi med at vise vores nytårsoutfit, så du kan lade dig inspirere 🙂
Se det første indlæg her.

Lulu

Lulus nytårsoutfit
1. Dugina kjole fra Mads Nørgaard 2. Ball ørering fra Maria Black 3. Hydra Medi ørering fra Maria Black 4. Støvler fra Vagabond 5. Galax Eve Caviar taske fra Royal Republiq

Nytårsaften er en fantastisk anledning til at købe den kjole, som man bare sukket efter SÅ længe. Derfor skal jeg have Dugina kjolen fra Mads Nørgaard på. Den er lidt anderledes med sin lige-op-og-ned-facon, shiny overflade, og så har den en længde, som går til midt på mine skinneben. Det fungerer godt sammen med en lækker, elegant støvle, så jeg kan danse hele natten.

I år holder jeg nytår med min kæreste, hans søster og nogle fælles venner. Vi laver et sammenskudsgilde, og ifølge mine traditioner skal der være noget med fisk eller skaldyr og så selvfølgelig kransekage. En fast tradition for mig er også at se Dronningens nytårstale, hoppe ind i det nye og give sidemanden et smækkys.
Mit nytårsfortsæt er at læse flere bøger i 2017!

Mia

 

Mias nytårsoutfit
1. Paola top fra Modström 2. Three Leaves øreringe fra Stina A 3.Make Up Purse m/Zipper fra Decadent 4. Sko med slingback fra LBDK 5. Pencil skirt fra Rosemunde 6 La Bohéme Mesh ur fra Cluse

Mit nytårsoutfit er et todelt sæt med det lækre pencil skirt i blød jersey fra Rosemunde og en feminin blondetop fra Modström.

Vi har ikke helt planlagt nytårsaften endnu, men min bror kommer hjem fra London med sin engelske hustru og hendes forældre, så vi vil rigtig gerne vise dem en traditionel, dansk nytårsaften med hele baduljen – the full package!

Signe Marit

Signe Marit nytårsoutfit
1. Imrich kjole fra Nümph 2. Coin Hook øreringe fra Pernille Corydon 3. Small Coin armbånd fra Pernille Corydon 4. Støvler i nubuck fra LBDK 5. Celina top fra Minus

Det her sæt får mig til at føle mig som en stilet boheme-gudinde med den metallisk prikkede skjortekjole fra Nümph og gyldne smykker fra Pernille Corydon, der matcher prikkerne. Indenunder vil jeg have en sort top og leggings. Jeg glæder mig til at iføre mig mit nytårsoutfit!

Jeg skal holde nytår med fem skønne veninder, jeg kender fra gospel. Vi laver et sammenskudsgilde af lækre retter og drinks. Efter klokken 12 tager vi ind i Cirkusbygningen på The Stage, hvor der er fest og show, så der kan danses til den lyse morgen. Jeg er sikker på, det bliver en fantastisk, festlig nat!

Signe G.

Signes nytårsoutfit
1. Kjole fra Rosemunde 2. La Vedette fra Cluse 3. Bella Control tigts fra Sneaky Fox 4 New Mobile Wallet fra Decadent 5 Jacare sko fra Chie Mihare

Min nytårskjole er den mørkeblå blondekjole på fra Rosemunde. Den er bare så fin i sit skønne slå-om-snit, som fungerer rigtigt godt til at markere taljen og får mine ben til at virke længere!

Min kæreste og jeg skal holde nytår i det sønderjyske sammen med en flok venner. Det er fjerde år i streg, så det er efterhånden blevet en tradition. Der bliver altid kræset om maden, så vi får med garanti en rigtig lækker nytårsmenu igen i år ledsaget af god vin og en lang stribe gin & tonics.

Marit

 Marits nytårsoutfit
1. Tuq Maxi kjole fra Mads Nørgaard 2. Stewardess øreringe fra Enamel 3. Ydun Metallic sneakers fra Woden 4. Galax Miniature Caviar pung fra Royal Republiq 5. Simantha blazer fra Minus

Til mit nytårsoutfit vil jeg vælge mig den flotte Tuq Maxi kjolen fra Mads Nørgaard. Den er helt enkel og ærmeløs med høj hals, som jeg elsker. Stoffet er fuld af glimmer, der er perfekt på en aften som denne. Til kjolen vil jeg bruge de lækre, metalliske sneakers fra Woden! Jeg ville normalt vælge høje hæle, men jeg skal fejre nytår sammen med min lille nevø og niece. Jeg ikke har set dem i lang tid, så her skal sikkert løbes lidt rundt.

Mine planer er at fejre årsskiftet hjemme i Tromsø sammen med min familie og familien i nabohuset. Det er en tradition vi har haft hele mit liv, hvor vi skiftes til at arrangere aftenen.
Vi spiser god aftensmad, skåler i champagne og lige inden midnat, går vi ud på en bakketop bag husene og ser på fyrværkerierne, der sendes op i hele byen. Vi ser også altid fyrværkeri, der sendes op fra et fjeld, vi har udsigt til. Der skriver de årstal med store bål i fjeldsiden, som så ændrer sig ved midnat. Derefter går vi ind igen og hygger og fejrer min fars fødselsdag, som er den 1. januar. Jeg glæder mig!

 

Rigtig godt nytår ønskes du af alle pigerne i Superlove

Følg Superlove Blog på Bloglovin’

You May Also Like

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *