Kære læser
Først og fremmest glædelig jul og godt nytår!
I dette indlæg fortæller vi Superlovepiger om, hvordan vi skal fejre nytåret i år. Og selvfølgeligt vil vi også rigtigt gerne vise vores nytårskjoler frem til inspiration for dig! Signe Marit har været sød og lavet nogle lækre collager med hvert vores outfit, så du kan få et indtryk af, hvor fine vi er, når vi springer ind i det nye år.

Belinda

Belindas nytårskjole
1. Gabriella kjole fra Minus 2. La Bohéme ur fra Cluse 3. Glam Tag ørering fra Stine A 4. Højhælede sko fra LBDK 5. Mini Flat Cross Body Bag fra Decadent.

Gabriella kjolen fra Minus – den klassiske lille sorte i blondeudgave – skal være min nytårskjole i år. Den har en virkelig lækker pasform, og så kan jeg også bruge den efter nytår og nedtone den med en strik udover. Nytårsaften vil jeg dog pifte den godt op og style den med smykker fra Stine A og høje sorte stilletter.

Nytåret skal fejres i venners lag på Islands Brygge med god mad, bobler og kransekage. Som en bonus plejer der at vente en lille fødselsdagssang til mig, når klokken slår tolv og festfyrværkeriet starter. Så bliver jeg så glad 🙂

Charlotte 

Charlottes buksedragt til nytår
1. Cavi buksedragt fra Mads Nørgaard 2. Høje hæle fra LBDK 3. Small Bucket Bag med alligatorprægning fra Decadent 4. Norma Maxi halskæde fra Maria Black.

I år skal jeg ikke have nytårskjole, men i stedet den sorte buksedragt på fra Mads Nørgaard, som jeg pifter op med fine accessories og høje hæle.

Udover, at have outfittet nogenlunde på plads, så har jeg ikke planlagt noget til nytårsaften endnu. Dog regner jeg med at holde det med min dejlige kæreste og nogle af vores fælles venner. Mon ikke, at vi i sidste øjeblik crasher en privat fest? Det plejer at være fremgangsmåden 😉

Rikke

Rikkes nytårskjole
1. Creed kjole fra Storm & Marie 2. Boyo Diamond halskæde fra Maria Black 3. Code snøresko fra Vagabond 4. Blasia strømper fra Nümph.

Faktisk har jeg allerede denne sag fra Storm & Marie i bluse-udgaven, men blandingen af striber, glimmer og høj hals er altså lige mig! Så kjolen vil jeg have på til nytårsfesten.

Traditionen tro skal jeg holde nytår sammen med min søster og en flok af vores gode veninder og venner. Det plejer at blive rigtigt sjovt med lækker mad og en masse sjov og ballade.

Maria

Marias nytårskjole
1. Belina kjole fra Önling 2. Donna tights fra Sneaky Fox 3. øreringe Pernille Corydon 4. armbånd fra Pernille Corydon 5. Raf Miniature taske fra Royal Republiq.

Min nytårskjole er Belina i mørk navy fra vores økologiske mærke, ÖnlingDen har jeg kigget på længe, og da jeg ikke er den store “kjolepige”, er den helt perfekt. Den falder så fint og har et sødt bånd i taljen. Denne kjole er god, fordi jeg kan bruge den til nytår med de fine strømpebukser og så med en lille hæl til. Da bliver det altså ikke mere festligt!

Nytårsdag starter ud herinde i Superlove på Gothersgade fra kl. 10-14, hvor Charlotte og jeg vil hjælpe jer med eventuelle tøjkriser, værtindegaver osv. Derefter står den på en dejlig middag hjemme hos min bror sammen med mine tre søskende, min dejlige kæreste og nogle af vores venner. Efter mad bliver vi endnu flere til fest og farver. Det bliver en dejlig dag/aften, med dem jeg holder af.

 

Hav en rigtig glædelig jul og kom godt ind i det år.

Bedste festlige hilsner Signe G.

Følg Superlove Blog på Bloglovin’

You May Also Like

Én kommentar

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *