Modström er et dansk mærke, som har været i Superlove næsten fra starten. Modströms tilgang til mode, deres tanker om de kvinder, de designer til og det tætte samarbejde med os som butik, gør, at det er et interessant brand for os.

modstrom9

Bag mærket står en gruppe designere med fingeren på pulsen, der innovativt og impulsivt skaber tøj, der er enkelt, feminint og råt.

modstrom8

Deres styles er lækre og trendsættende, men Modström er også et firma, der tager deres ansvar for forholdene i deres produktion alvorligt. De stiller krav til både miljø og arbejdsforhold på de fabrikker, der producerer deres tekstiler og syr kollektionerne.

Årets gang

Modström laver fire hovedkollektioner om året – pre-spring, spring, pre-fall og fall samt to kollektioner med overtøj. Det betyder, at de hele tiden har fat i de aller nyeste tendenser, snit og farver.

Styles fra Modström

Vi følger gerne deres arbejde tæt, for udover de hyppige kollektioner, som altid er interessante for vores kunder, så er de også lydhøre for, hvad vi som butik oplever, at vores kunder efterspørger.

En god basis

Modström basisvarer
Modström har et godt udvalg til basisgarderoben.

Udover de skiftende kollektioner har Modström en serie af basisvarer: T-shirts, nederdele, blazere og jeans, som du altid kan finde i klassiske farver, men også i sæsonens nye farver.

Von

Von jeans
Von jeans sidder bare godt!

Vi er rigtig glade for Modströms Von jeans, fordi de sidder rigtig godt på de fleste kvinder. De har slim fit med mellemhøj talje og har de klassiske fem lommer for- og bag. Jeg har altid mindst et par Von jeans i min garderobe

DINNødhjælp

Trust Charitee
Trust Charitee T-shirten designet af Modström til fordel for DINNødhjælp.

Du kender måske også Modströms velgørenhedsarbejde til støtte for DINNødhjælp. Siden 2014 har Modström haft en style i hver af deres hovedkollektioner, som støtter DINNødhjælp med 2€ for hver styk, der bliver solgt. Oven i det støtter Modström organisationen med løn til en ansat hver måned, så det vigtige arbejde i Nigeria kan fortsætte ud i fremtiden.

Jeg håber, du lærte Modström lidt bedre at kende 🙂

Kh Signe M.

PS. Får du lyst til at shoppe Modström – kan du finde de nyeste styles her.

Følg Superlove på Bloglovin’

You May Also Like

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *