Superlove på modemesse SS17

YES! Så er det atter den fantastisk tid på året, hvor alle danske og udenlandske modebrands løfter sløret for næste forår og sommers kollektioner. Vi har været en tur på modemesse – vi snuppede både Revolver i Øksnehallen og CIFF i Bellacentret. Alle ansatte i Superlove – både i butikkerne og webshoppen – tager en tur rundt på messerne, sådan at vi allesammen kan suge en masse inspiration til os, opdage nye brands og ikke mindst se hvilke tendenser, der rør sig i modebilledet næste sæson.

Woden spring/summer 2017
En af de nye forårsfarver fra Wodens spændende kollektion, som både præsenterede gamle klassikere i nye farver, men også en stribe flotte nyheder på årets modemesse. Vi har da også købt både nye farver og modeller til foråret – GLÆD dig!

Vi sikrer det bedste udvalg til dig

Messetiden er en super travl tid for alle i mode- og detailbranchen, da det er nu, hovedparten af de nye varer skal købes hjem. Travlheden mærkes især på butikker som Superlove, som er en multibrand-butik, hvor vi lægger stor energi i, at udvælge de helt rigtige varer fra de aller bedste mærker til vores søde og trofaste kunder. Vi elsker nemlig, at vore kunder kan stole på, at de altid kan finde sæsonens bedste farver, flotteste snit og nye tendenser til den kommende sommer- eller vintersæson.

Modström på modemesse
Modström er med på den 70’er-inspirerede bølge, som var gemmegående på årets modemesse. Vi elsker de varme farver og smukke prints!

Vi bliver i 70’erne

Som det ses hos næsten alle vore mærker dette efterår, er der en gennemgående inspiration fra 1970’ernes mode. Denne tendens ser vi gå igen til forår og sommer 2017 og det er vi glade for. Vi elsker nemlig de nye silhuetter med brede bukseben, kjoler med flæser, rullekraver en masse og selvfølgelig midi-nederdelen, som for alvor er ved gøre sit come back.

Storm og Marie præsenterede os igen for en forrygende kollektion på denne modemesse. Vi er vilde med de brændte farver blandet med cool army.
Storm og Marie præsenterede os igen for en forrygende kollektion på denne modemesse. Vi er vilde med de brændte farver blandet med cool army.

 

Endnu flere lækkerier fra Storm og Marie. Igen ses de varme nuancer gå igen, dog i lysere versioner og med fede print, som helt sikkert bliver favoritter til næste sommer.
Endnu flere lækkerier fra Storm og Marie. Igen ses de varme nuancer gå igen, dog i lysere versioner og med fede print flankeret af en blød, blå palet, som helt sikkert bliver favoritter til næste sommer.
Blå, gule, orange og armyfarvede nuancer

Blåt er godt og den blå bølge fortsætter ufortrødent ind i 2017. Hvor den lige nu flankeres af juvelfarver som flaskegrøn, bordeauxrød sammen med varm gul og gylden cognac bliver den suppleret af orange, mere gul, armygrøn og lyserød. Disse farver ses allerede nu, men bliver kun endnu større når vi igen går mod lysere tider på den anden side af nytåret 16/17.

Minus bød os velkommen i deres messestand, som var indrettet med skøn teaktræ, langluvet gulvtæppe og retro keramik. På billedet ser du blot én af mange fantastiske nyheder.
Minus bød os velkommen i deres messestand, som var indrettet med skøn teaktræ, langluvet gulvtæppe og retro keramik og understregede derved også de nye boligtendenser med retro fund, messing og tykke gulvtæpper, som også stilmæssigt bevæger sig kraftigt i retningen af 70’erne. På billedet ser du blot én af mange fantastiske nyheder.

 

Minus SS17
De lyserøde nuancer fra Minus spiller smukt sammen med cognac, karrygul og klar blå.

 

Modström SS17 Stiber
Modström lader deres klassiske striber kombinere med forårssæsonens største farver.
Prikken over i’et med accessories

Vi glemmer selvfølgeligt ikke accessories, som skal fuldende looket. Bl.a. har vi igen købt Cluse, som har fået en stor plads i vores Superlove-hjerter siden det landede i butikkerne i vinters. Cluse laver ure til enhver kvinde, som vil have et klassisk og alligevel moderigtigt ur. Beck Söndergaards stand var et sandt skatkammer af accessories i snart sagt alle afskygninger og kunne gøre enhver kvinde bleg af benovelse over den smukke samling. Endnu en imponerende kollektion af fede tasker, farverige tørklæder og mindre accessories som telefoncovers, hårbånd og hatte.

Cluse præsenterede et flot udvalg af nye farver, som kommer til at matche SS17's 70'er-wibe eminent. Det bliver helt sikkert prikken over i'et i forårets look.
Cluse præsenterede et flot udvalg af nye farver, som kommer til at matche SS17’s 70’er-wibe eminent. Urene bliver helt sikkert prikken over i’et i forårets look.

 

Beck Söndergaard var også med på beatet med et feminint hav af forskellige lyserøde toner. Deres messestand bugnede som sædvanligt af fortryllende accessories. Gid man kunne eje det hele!
Beck Söndergaard var også med på beatet med et feminint hav af forskellige lyserøde toner. Deres messestand bugnede som sædvanligt af fortryllende accessories. Gid man kunne eje det hele!

Det var alt for nu. Jeg håber mit lille indblik i en travl modeuge med masser af fantastiske SS17-nyheder har inspireret dig.

Kærligste og forventningsfulde modehilsner Signe G.

Følg Superlove Blog på Bloglovin’

 

You May Also Like

Én kommentar

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *