Måske har du har fulgt med i Copenhagen Fashion Festival, måske har du ikke. Uanset, kan du her få et overblik over de kommende tendenser, og lad mig allerede afsløre: Det bliver fedt!

Vi kommer til at se masser af farver, glitter, mønstre og detaljer! Masser af personlighed og humor inspireret fra 70’erne og 80’erne i et moderne look.

Lyder det lidt for vildt? Fortvivl ikke. I det her blogindlæg viser jeg, hvordan du kan tilføje lidt af det nye allerede nu og stadig beholde dine ‘darlings’ i garderoben.

Det overordnede tema for det kommende forår kommer til at handle om ikke at gemme sig, men at vise hvem man er. Det handler om at turde lege mere i livet, om mod til at se verden i et nyt lys med nye muligheder og spændende løsninger.

JEG GLÆDER MIG SÅ MEGET til at se hvordan tendenserne folder sig ud. Allerede nu ser jeg dem spire lidt i gadebilledet. Jeg kan varmt anbefale dig at lade dig inspirere og fange nogle af de lækre styles, som stadig gælder for SS18 <3

Rosa og glitter er tilbage… What’s not to like

Glitter-tendensen har vi set i et par sæsoner og det fortsætter. Det kan både være som en detalje eller som hele styles. Leg med det, og se hvordan en gammel T-shirt fra klædeskabet kan få nyt liv med lidt stjernestøv.

glimmer-tendenser
1. Stribet Tuba Glitter T-shirt fra Mads Nørgaard 2. Cassandra bluse fra Modström 3. Glimmerstrømper fra Nümph (flere varianter) 4. Sart rosa og beige Fayanna cardigan fra Nümph 5. Navy med rød-glitrende striber – Tuba Fun Frill fra Mads Nørgaard.

Jeg ved at flere kan være bange for den rosa farve, fordi vi her i norden har en fersk hud, men lad dig gerne inspirere af den og kig gerne efter en varmere tone fx gammel rosa, hvis du har en lys hud. Uanset, hvordan du doserer farven, så giver den noget sart og feminint til et look. Det kan være en sok eller en kant på en bluse.

TIP: Hvis den rosa tone føles for bleg, så sæt en varmere farve helt op til ansigtet med fx et tørklæde eller en højhalset top.

Med 3-pak af glimmerstrømper kommer du godt og sikkert fra start til ethvert look 🙂

Flæser og 70’er-tendenser

Flæser er virkelig 70’ernes levn, og nu kommer de tilbage men på en lettere og mere feminin måde.

tøj med flaeser
1. Flæser i både halsudskæring og på ærmerne – Lucuma skjorte fra Nümph (findes også i grå) 2. Pummelo kjole fra Nümph med flæs og bindebånd 3. Cool New Shelly denimkjole fra Nümph 4. Rai bluse fra Stig P med flæset bærestykke (findes også i sort)

Den her elegante skjorte fra Lolly’s Laundry har både et flot print og et skønt snit! Lev livet farligt og prøv skjorten sammen med bukserne. Måske det er alt for crazy – så hopper du bare i et par fede, forvaskede jeans og disse 80’er inspirerede støvler fra Vagabond.

Lollys Laundry flæser
Lollys Laundry er med på flæse-trenden med Lexi skjorten, som kan sættes sammen med Gipsy bukserne.
Sporty detaljer

Vi kommer til at se mere til de sports-inspirerede detaljer, der modigt blander sig med eleganter stoffer men også 70’erne og 80’erne. Vi er næsten tilbage til de stribede tennissokker. Tilføj glimmer, læder og et par sneakers til dit look, så er du med på denne lækre tendens.

sporty tendens
1. Oversize Vedetta jakke fra Nümph 2. Trappy T-shirt fra Mads Nørgaard i økologisk bomuld 3. Leopardmønstret Caitlyn top fra Modström med stibet rib 4. Elegant Ennis kjole fra Minus med lynlås og rib 5. Hvide, komfortable Nora sneakers fra Woden.
Print – masser af print

Er du er klar på lidt mere sjov i gaden, kan print på forskellig virkelig ‘pimpe’ enhver garderobe. Jeg kan varmt anbefale at læse det tidligere indlæg fra vores dygtige stylist Malene Blaabjerg, og se hvordan flere typer mønstre kan sættes sammen og komme i fed harmoni med hinanden.

print tendensen
1. Cognacfarvet Krystal top fra Lollys Laundry 2. Printet Halsted skjorte og enkle Beck bukser fra PBO 3. Blomsterprintet Otaheite skjorte fra Nümph 4. Fine print fra Stig P 5. Blomstret Biba velour-cardigan fra King Louie.

Hvis du er mere til det nedtonede look, så vælg en enkel style med print og sæt det sammen med jeans eller ton ned med en cardigan, men vær ikke bange for at vælge noget lidt udenfor komfortzonen. 

 

Det her var et indblik hvad SS18 kommer til at byde på, og de tendenser vi så småt ser allerede nu. Jeg glæder mig allerede nu til at prøve det af med de styles jeg har i skabet, for med lidt glimmer og humor kan man ikke komme galt afsted 😉

De kærligste efterårshilsner
Mónica

You May Also Like

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *