Hos Superlove finder du en lang række danske brands bl.a. Minus. Minus ejes og drives af de erfarne designere Irena Riberholt Jørgensen og Charlotte Kjær Bruun, som begge har lange karrierer bag sig inden for den danske modeindustri.

Minus – tøj til den travle kvinde

Som de selv skriver det, så designer de tøj til kvinder som dem selv; kvinder, der har fuld fart på med børn, karriere, kærlighed og venner. Kvinder, som formår at skabe balance og jonglere rundt i en travl hverdag, hvor enderne skal mødes hver dag. Kvinder, der både klare at udleve deres personlige ambitioner samtidig med, at de tager sig tid til familie og venner.

Sådan et travlt liv kræver en del af garderoben, hvorfor de to kvinder også bestræber sig på, at hver eneste af deres designs skal kunne bruges hele dagen – til alt lige fra forretningsmøder, til indkøbsturen, måske et smut på legepladsen eller en drink med veninderne efter arbejde.

Minus New Laura cardigan
Modellen på billedet er iført en af Minus‘ ultimative klassikere; New Laura cardigan, som findes i rigtigt mange smukke farver.

Fantastiske basisvarer

Som en del af deres program leverer Minus en lang række fantastiske basisvarer, som vi og vores kunder knuselsker. F.eks. kan du altid finde den populære New Laura cardigan og Carmen Blazer i en lang række farver – både nogle, som vi altid har, men også nogle, der er sæsonbetonede og afspejler tidens populære farvepalet.

Minus New Laura cardigang
En hel stak lækkerier! Cardiganen New Laura fra Minus i flere af de fantastiske farver, du kan finde hos Superlove lige nu.

Cardiganen og blazeren fra kan du altid finde i stort set alle størrelser både online og i butikkerne, da vi ofte bestiller de populære styles hjem. De to modeller er da også en del af Minus‘ basissortiment og deres såkaldte “No season”-udvalg og er altså noget, som vi altid kan bestille hjem uanset tid på året og uafhængigt af kollektionernes skiften.

Minus Carmen Blazer
Endnu en klassiker, som du altid kan finde i et udvalg af farver i Superlove; Carmen Blazer. Blazeren føles blød og smidig i kraft af det lækre jerseymateriale og gør dig samtidig super velklædt. Under blazeren bærer modellen den smukke Penelope Blouse i råhvid, som også findes i sort hos Superlove.

 

Minus Vanessa Top
Minus laver også en række gode toppe, der kan bruges for sig selv eller som undertrøje. På billedet ses nyeste skud på stammen; Vanessa Top, som er sømløs og føles fantastisk blød mod huden.

 

4 kollektioner årligt – intet mindre!

Ud over mange fantastiske basisstyles, som indebærer fine blondekjoler, basistoppe, kjoler, bukser, strik og blazere, laver Minus også 4 kollektioner årligt (Spring/summer-, pre-autumn-, autumn/winter- og en prespring-kollektion), der er mere sæsonbetonede og afspejler tidens trends. Her forsøger Superlove altid at plukke de styles ud, som vi mener vil være absolut mest attraktive for vores kunder.

Minus Milano Top
Her er én af vores vinterfavoritter fra Minus. Milano toppen med burn out-effekt og skinnende velour i blå, rosa og brune nuancer. Smuk til vinterens fester eller under en blazer til hverdag.

I kollektionerne findes altid et sammenhængende udvalg af kjoler, toppe og underdele, som sammen skaber en smuk kollektion – og det kan faktisk være ret så svært at begrænse sig, når vi bliver præsenteret for smukke farvekombinationer og gode snit.

Simantha Blazer og Mune Pants fra Minus.
Er du til en fed blazer og et par klassiske, men komfortable bukser? Så er Simantha Blazer og Manu Pants fra Minus helt sikkert noget for dig. Klassisk snit tilført rå detaljer med oxiderede lynlåse. Under blazeren ses Harriet Top, som er en del af den tidlige forårskollektion og kan findes i Superlove allerede nu.

 

Minus Sanna Shirt
Sanna Shirt er en del af AW vinterkollektionen fra Minus og giver et sejt twist af 70’er vibes med lodrette striber i brændt rød, navy og creme. Perfekt til jeans eller en sej, gennemknappet nederdel i denim.
Personlige favoritter fra Minus

I dette indlæg er du blevet præsenteret for et af Superloves bedste brands. Minus svigter aldrig med deres kollektioner og leverer altid solide designs både til basisgarderoben og de mere sæsonbetonede outfits. Mon ikke du allerede har en Minus-favorit i garderoben? Ellers er vi klar i butikkerne til at præsentere dig for dit nye yndlingsitem fra Minus.

 

Tak fordi du læste med! 

Hyggelige og varme hilsner fra Signe G.

 Følg Superlove Blog på Bloglovin’

Vil du vide mere om vores brands i Superlove? Se læs mere her på bloggen under kategorien Brand Feature

You May Also Like

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *