Lollys Laundry 

Lollys Laundry præsenterer med sikkerhed en spændende og træfsikker kollektion hver sæson. Det er altid inspirerende at se, hvordan de har valgt at udtrykke og forny sig gennem deres farverige og flerfacetterede univers, når vi fra Superlove skal købe ind til de kommende sæsoner.

Hos Superlove bidrager Lollys Laundry med et blødt, men samtidig råt og bohemet udtryk. Vores kunder kan altid være sikre på at finde Lollys Laundrys feminine toppe, smukke og farverige kimonoer og selvfølgeligt kjoler, som med et blandet udtryk af underspillet luksus og afslappet boheme, både kan bruges til hverdag, ferie og fest.

Inkøb hos Lollys Laundry
Stemningsbillede fra indkøbstur hos Lollys Laundry, hvor denne top med det fine fugleprint blev købt hjem til butikkerne og webshoppen.

Igen og igen og …

Skindleggings fra Lollys Laundry
Skindleggings fra Lollys Laundry kan styles til det hele!

Personligt holder jeg aller mest af det tøj, som jeg kan bruge i alle mulige sammenhænge, hvad enten det måtte være til hverdag på jobbet, pigemiddage eller en festlig aften med drinks og dans. Det bedste tøj kan mikses på kryds og tværs med min øvrige garderobe. Det gælder f.eks. de behagelige og altid chikke skindleggings på billedet ovenfor, som jeg bruger både sammen med tunikaer, kimonoer, strik, stilletter og sneakers – de kan bare det hele! Min kærlighed til tøj, som kan bruges til alt, er også en af grundende til, at missionen bag Lollys Laundry tiltaler mig meget.

 

AW 16 fra Lollys Laundry
Efterårskollektionen 2016 fra Lollys Laundry.

Kvinden og missionen bag Lollys Laundry

Kamilla Byriel lancerede i 2007 Lollys Laundry. Kamillas mission er at skabe luksus klæder, som alle har råd til og i materialer, som giver kunderne lyst til at bruge tøjet igen og igen. En idé, som passer godt til tidens genbrugsånd og “anti-køb-og-smid-ud”-tankegang, som heldigvis optager flere og flere mennesker. Hos Superlove elsker vi, når vore kunder føler, de har gjort et rigtigt godt køb, fordi de har fået tøj med hjem, som de kan bruge om og om igen.

Jakke fra Lollys Laundry.
Billede fra Lollys showroom. Den både rå og feminine jakke lander hos butikkerne og på Superlove.dk i starten af september. Glæd dig!

Jeg glæder mig til at vise dig den nyeste kollektion fra Lollys Laundry!

Kærlig hilsen
Signe G.

You May Also Like

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *