Kæreste kunder og læsere

Så er det atter blevet tid til modemesse, indkøb og events. Det betyder at vi gerne vil give jer en lille forsmag på hvilke farver og tendenser du kommer til at se Superlove i efteråret 2017.

Et halvt år foran

Knap er vinteren gået på held og de nye forårsvarer ankommet og pakket ud, og alligevel er vi allerede ved at forberede os på efteråret 2017, så vi kan stå klar med det lækreste udvalg fra de bedste kollektioner i slutningen af sommeren.

Signe Marit og jeg (Signe G.) tog en tur på CIFF modemesse i Bellacentret for at se hvilke tendenser og farver, som bliver de dominerende, når efterår og vinter atter ruller ind over os. Både vi og indkøbsholdet er begejstrede, kan vi godt afsløre!

Få et smugkig på vores indkøb

I dette indlæg kan du få et sneak peak på de skønne AW17 kollektioner, som begynder at lande i butikkerne og på webshoppen allerede i juli!

Indkøb Decadent til Superlove
Indkøbsholdet er samlet til inspirationstur i Bellacentret. De får selvfølgelig ordnet lidt indkøb undervejs – her hos Decadent med kendte modeller i smukke, nye farver.

 

Nümph på CIFF
Signe Marit og undertegnede fortsatte til Nümph og deres flotte stand. Mørk flaskegrøn er igen en dominerende farve hos flere af Superloves leverandører, som det også ses her hos Nümph.

 

Nümph på CIFF
Nümph præsenterede også fine styles i rosa, som også er en stor farve i modebilledet og i Superlove her til foråret. De rosa styles var flot flankeret af smukke blomsterprint og en støvet, lyseblå farve.

 

Numph på aw17 CIFF messe
Smukke blomsterprint fandtes mange steder på messen og især i kombination af rosa, orange og gul. Her giver Nümph et bud på et fint efterårsprint med inspiration fra 70’erne.

 

Woden på CIFF-messe
Her et udpluk af de flotte nyheder fra Woden, som lander i Superlove til efteråret. Udover sort og metalfarver satser vi på fine, grønne og grå sneakers.

 

Modstrom på CIFF-messe
Modström lokkede os indenfor i deres lyserøde stand. Kollektionen var domineret af den flotte grønne farve, som ses forrest i billedet. Den var kombineret med rosa, mørkerøde og orange nuancer. Som sædvanligt havde Modström en masse flotte print på især toppe og kjoler.

 

Minus CIFF-messe
Minus havde også ladet sig inspirere af 70’erne, som både sås i farvevalg og print. Her et print, som kommer i Superlove både som kjole og skjorte. Vi er vilde med det!

 

Minus indkøb på CIFF
Her kan man se et lidt større udsnit af Minus‘ AW17 kollektion. Vi sukkede over de varme rødlige nuancer, som blev superflot præsenteret sammen med mørk blå, blomster- og guldprint. Smukt!

 

Minus indkøb CIFF
Søde Irena, som er medejer og designer hos Minus, viste os begejstret det fine overtøj, som er en del af AW17 kollektionen. Det er flere år siden Minus sidst lavede overtøj, men efterspørgslen har været stor, så de er hoppet med på vognen igen og kunne derfor præsentere os for lækre, funktionelle og varme jakker.

 

Mads Norgaard indkøb showroom
Belinda, butikschef for Superlove i Gothersgade, køber Mads Nørgaard sammen med butiksejer, Anette. Nogle gange skal man anstrenge sig for ikke at sprænge budgetterne, når man har en flot kollektion mellem hænderne. Længe leve selvbeherskelsen 🙂

 

Indkøb hos Lollys Laundry
Rikke, butikschef i Superlove i Nørregade, var med Anette (butiksejer) på indkøb i Lollys Laundrys  feminine univers. Varerne skal selvfølgelig testes, så Rikke prøver flotte items fra AW17 kollektionen. Ser hun ikke skøn ud? Vi glæder os til lyserød strik og smukt printet sæt!

 

Indkøb hos Lollys Laundry.
Flere flotte prints fra Lollys Laundry, som du kan finde i Superlove allerede fra slutningen fra sommeren ’17.

 

Indkøb i Lollys Laundrys showroom.
Endnu mere Lollys. Fuld af feminine bohemede styles med masser af print, strik og flotte farver! Vores pigehjerter smelter <3

 

Flotte prints hos Lollys Laundry
Vi slutter af med et billede af mit personlige farvoritprint fra Lollys. Flotte tranefugle og skyer på en mørk nattehimmel. Som taget ud af et gammelt, kinesisk eventyr.

De største tendenser

For at samle op på de største tendenser, så er det inspiration fra 70’erne med brede bukser, midi-lange og lange nederdele og skjorter i rødlige nuancer herunder rosa, mørk rød, orange og varm beige. Farverne mørkeblå og flaskegrøn fortsætter igen til efteråret og klæder den gennemgående rosa godt. Blomsterprint ser vi fortsat, når efteråret melder sig.

 

Selvom du sikkert lige nu bare glæder dig til, at bladene springer ud og solen igen varmer og ikke har skænket næste efterår og vinter mange tanker, så er her lidt at glæde sig til, når sommeren går på hæld. Vi glæder os i hvert fald allerede over de lækre farver og print, vi kommer til at præsentere dig for 🙂

 

Mange inspirerede hilsner Signe G.

Følg Superlove Blog på Bloglovin’

 

Læs mere om vores forskellige brands her på bloggen.

Læs også mit sidste messeindlæg, hvor vi købte de varer, som lander i butikkerne lige nu.

You May Also Like

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *