Onsdag d. 9. november 2016 kan Superlove fejre sin 10 års fødselsdag! Det er bare vildt stort og vi glæder os til at fejre fødselsdagen med en reception, mange konkurrencer og knaldgode fødselsdagstilbud i løbet af hele uge 45. Læs mere om fejringen på Superloves facebookside og i bunden af dette indlæg.

Men først og fremmest skal vi se lidt nærmere på de 10 år, som er gået i Superlove.

10 år er gået

Siden åbningen af den første Superlove-butik i er der sket meget:

Da Anette og Jesper (ejerne af Superlove) slog dørene op til Superlove i Nørregade nr. 45 tilbage i 2006, var det til en butik med et nøje udvalgt sortiment af spændende og farverigt tøj og accessories primært fra gode danske mærker. De ting, man kunne finde i Superlove dengang, var ikke noget man så i andre butikker, hvilket tiltalte mange kunder.

Åbningen af den første butik i Nørregade nr. 45. 10 års fødselsdag i Superlove.
Fra åbningen af den første butik i Nørregade nr. 45. Levende, gyldne modeller i vinduet i anledningen af åbningen i november i 2016.
Billede hentet fra arkiv i andledning af 10 års fødselsdag.
Sådan så butikken i Nørregade ud i foråret 2008. Meget er sket siden …
Billede hentet fra arkiv i andledning af Superloves 10 års fødselsdag. Gammel disk.
Billede fra 2008. Smukt tapet bag den gamle disk. I dag har vi en ny smuk disk snedkereret i træ og hele butikken er malet hvid.
Billede af underetagen. Anledning: 10 års fødselsdag i Superlove.
Endnu et billede fra 2008. Dette billede er taget i underetagen i butikken i Nørregade. Den så noget anderledes ud den gang …

Superlove går online med www.superlove.dk

I 2007 hopper Superlove med på den store og uundgåelige web-bølge. I et ihærdigt forsøg på at være tilgængelig for flest mulige kunder i Danmark og resten af verden lancerer Superlove deres webshop www.superlove.dk. Det har vist sig at være en god investering og kunder fra hele verden – især i norden – er vildt glade for at kunne shoppe i Superloves univers uanset hvor de befinder sig 🙂 Til foråret 2017 er det blevet tid til en ny og forbedret webshop, som er baseret på en stor og bedre platform, der skal give vores kunder en bedre købsoplevelse online.

SUPERLIVING ser dagens lys

I 2009 begynder Superlove at lede efter spændende interiør til at sælge i butikken. Det viser sig at være en forgæves leden og det lykkes ikke at finde noget som passer rigtigt ind i butikkens koncept. Derfor sætter Anette og Jesper et helt nyt projekt i søen: SUPERLIVING.

Fødselsdag i Superlove. Porcelænsserien Amanda fra SUPERLIVING.
Porcelænsserien Amanda fra SUPERLIVING.

Superloves helt eget interiørbrand ser dagens lys og nye farverige ting til hjemmet kommer på hylderne i butikken. Først og fremmest produceres knager og lysestager i alle regnbuens farver, senere kommer flere retroinspirerede porcelænsserier til sammen med en serie af tekstilvarer. SUPERLIVINGS til dato største succes er dog lamperne i Dynamo-serien, som hele tiden udvides med nye modeller og farver. Faktisk kommer endnu flere nye lamper på hylderne i løbet af dette efterår – vi venter i spænding …

Lamper. Fødselsdag i Superlove.
4 af de nyeste medlemmer i Dynamofamilien.

I årenes løb er der dog kommet flere og flere gode danske interiørmærker i butikkerne såsom Kähler, Lucie Kaas, Bloomingville, Ferm Living, Design Letters, Nomess Copenhagen og mange flere.

En ny Superlove-butik åbner

I årene fra 2010 til 2012 oplever butikken i Nørregade en stor tilstrømning af glade og dedikerede kunder, som er med til at gøre butikken til en succes. Faktisk så meget, at der er grobund for at åbne en splinterny Superlove-butik i Københavns smukkeste lokale i Gothersgade nr. 9 i september 2012.

Arkivbillede. En ny Superlovebutik.
6 dage før åbningen af den nye butik i Gothersgade var der stadig en del, som skulle på plads …

 

Nyt indgangsparti. Arkivbillede fundet frem i anledningen af Superloves 10 års fødselsdag.
På billedet ses Jesper i færd med at ordne de sidste detaljer på det flotte indgangsparti i Gothersgade inden åbningen af den ny butik i 2012.

 

Arkivbillede. Githersgade Superlove. 10 års fødselsdag.
Den nye butik i Gothersgade har et storslået indgangsparti, som leder kunderne ind i det smukke lokale. Billedet af fra 2014, to år efter åbningen af butikken.

Der er højt til loftet, god plads til at udstille alle de lækre varer og en historisk atmosfære i det ældre Københavnerlokale, som klæder stilen i Superlove rigtigt godt.

Gothersgade-butikkens smukke, gamle lokale.
Højt til loftet, sildebensparket og dekorative søjler skaber rammerne om den nye Superlove-butik, som åbnede i 2012 i Gothersgade nr. 9.
Dét skal fejres!

I løbet af hele uge 45 vil der være vanvittigt gode tilbud i butikkerne og på webshoppen. Samtidig kan du vinde et hav af forskellige toplækre præmier fra bl.a. Rains, Pernille Corydon og Decadent og ikke mindst kan du komme og fejre fødselsdagen sammen med os i butikkerne på torsdag d. 10. november, hvor vi holder reception med bobler og søde lækkerier fra Kleist Kage.

Følg med på Facebook eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af konkurrencer eller et hav af gode fødselsdagstilbud.

Jeg glæder mig til at se dig til fejringen 🙂

Frostklare fødselsdagshilsner Signe G.


Pssst: Superlove blev i 2013 nomineret som Gazelle virksomhed af avisen Børsen, i 2014 som byens bedste modebutik hos AOK samt af Alt for Damernes læsere som Din Modebutik 2014.

Følg Superlove Blog på Bloglovin’

You May Also Like

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *