Modström har designet T-shirten Tippy Charitee til fordel for DINNødhjælp, der hjælper heksebørn i Nigeria og udfører et vigtigt oplysningsarbejde.

DINNødhjælp

DINNødhjælp
Anja Lovén med lille Hope på armen.

Anja Lovén har gjort det, vi andre kun kan beundre.

Hun har en mission.

I 2011 sagde hun sit job op som butikschef, solgte det meste af sin garderobe, sine ting og bor nu gratis hos sin søster, når hun er i Danmark.

Anja er ildsjælen bag hjælpeorganisationen DINNødhjælp, der hjælper nigerianske heksebørn. Hun har sammen med sin kæreste startet et børnehjem for disse børn, så de kan få en tryg hverdag i kærlige rammer med skolegang.

Anja rejser selv ned til børnehjemmet for at være sammen med børnene og for at overdrage donationerne personligt, så de ikke ender i korrupte hænder.

modstrøm t-shirt charitee

Heksebørn

I de små landsbyer i flere dele af Afrika bliver børn dømt som heksebørn. Man tror, de er besat af onde ånder, og at de derfor er skyld i dårlig høst, dødsfald og sygdom.
Børnene bliver tortureret og udstødt eller slået ihjel.

Overtro hænger sammen med fattigdom og mangel på uddannelse. Det er da heller ikke særlig længe siden, der har været hekseforfølgelser i Danmark – den sidste beskyldning for hekseri fandt sted i 1934.

Hjemmebesøg

En vigtig del af arbejdet består i at tage børnene på hjemmebesøg, så de holder kontakten til deres familier. Det viser samtidig landsbysamfundet, at børnene er sunde, stærke og har fået selvtilliden tilbage. På den måde kan hjemmebesøget stoppe overtroen om heksebørn.

Hope

Du husker måske billedet af den lille, afmagrede dreng, som Anja tog væk fra gaden i en nigeriansk landsby. Hun tog ham med hen til børnehjemmet, hvor han overlevede, og fik det meget bedre. Drengen har fået navnet Hope. I dag er han en sund og glad dreng.
Modströms Charitee har påskriften Hope for at gøre opmærksom på Anjas vigtige arbejde, som giver håb for nigerianske børn som Hope.

Køb en T-shirt

dinnødhjælp t-shirt

Tabia Charitee T-shirten fra Modström er lavet i økologisk bomuld og koster 350 kr.

Modström donerer halvdelen af overskuddet for hver solgte T-shirt til DINNødhjælp.

Har du lyst til at støtte, kan du købe DINNødhjælp T-shirten eller donere til DINNødhjælp.
Læs mere om DINNødhjælp’s fantastiske arbejde i Nigeria.

Kh Signe Marit

GemGem

GemGem

GemGem

You May Also Like

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *