Når jeg har et velsiddende jakkesæt på – blazer og et par pressefoldede bukser, ranker jeg lige ryggen engang.

Jakkesæt til kvinder er nemlig også sexet.

Er det ikke rigtigt, at man føler sig mere i kontrol – ja, en form for girl power?!

For selv om jakkesættet som udgangspunkt har et mere maskulint udtryk end en silkekjole, så kan du sagtens skabe et feminint og elegant look, der passer til dig. Få en rabatkode til PBO længere nede i indlægget.

I dette dette indlæg, vil jeg gerne vise dig, hvordan du kan variere dit jakkesæt, så det kan bruges til andet end blot på jobbet. For hvorfor ikke style sættet, så du også kan bære det i fritiden og ude til en drink med veninderne?

Jakkesæt fra PBO

Jeg har taget udgangspunkt i PBO’s jakker og bukser, da de er lavet i et fantastisk stretch-materiale, de sidder som en drøm, uanset din størrelse, og fordi de er både klassiske og smukke. Jakkesæt er virkelig PBO’s force, så jeg kan bestemt anbefale dig at prøve et.

Philosophy blazer med smoking revers i en smuk dybblå farve (findes også i sort) og klassiske, enkle bukser - begge fra PBO.
Philosophy blazer med smoking revers i en smuk dybblå farve (findes også i sort) og klassiske, enkle bukser – begge fra PBO.
Sorte bukser og blazer fra PBO
Nancy, en klassisk, sort blazer med runde knapper og lækre Beck bukser med pressefolder – begge fra PBO.

Til job, fritid og fest

Jakkesæt til jobbet

I det første sæt kan du både være stilfuld på jobbet og tage med ud til en drink om aftenen. De blanke materialer og accessories i rosa toner giver dette outfit et feminint touch, som jeg er helt vild med.

Jakkesæt og smukke sko.

Style dit jakkesæt til jobbet
1. Carrie top fra Minus 2. Small Flat Cross Body Bag fra Decadent 3. La Vedette ur fra Cluse 4. Kermes pumps fra Unisa
Når jakkesættet skal styles til fest

Skal du til fest eller en tur i byen med vennerne kan blazer og bukser styles helt fantastisk med et par høje hæle, smykker og en printet top.

Jakkesæt stylet til fest eller en tur i byen
1. Make Up Pung fra Decadent 2. Halette top fra Nümph 3. Ready Heart ring fra Maria Black 4. Mini Coin halskæde fra Pernille Corydon 5. Inga sko fra Chie Mihara.
Tag jakkesættet på i fritiden

Du behøver ikke tage jakkesættet af, bare fordi du har fået fri og weekenden er startet. Hvorfor ikke føle dig top lækker i blazer og bukser og style sættet i en mere casual stil. Personligt synes jeg, at kontrasten mellem et tjekket suit og et par sneakers giver en skøn balance.

Jakkesæt stylet til fritiden
1. Wiess tørklæde i kashmir fra Beck Söndergaard 2. Peter Jensen Single Cat T-shirt fra People Tree 3. Norma Maxi Halskæde fra Maria Black 4. Pollen ring fra Jukserei 5. Twisted ring fra Pernille Corydon 6. WL373 Classics sneakers fra New Balance.

Jeg håber, du har mod på at bruge din blazer og klassiske bukser i flere situationer, end du plejer. Du er altid velkommen til at komme forbi Superlove butikkerne eller kontakte os, hvis du har brug for at blive guidet. Vi hjælper hellere end gerne 🙂
Som lovet får du her en rabatkode, der gælder i en begrænset periode ved køb af blazere og bukser fra PBO. Koden er: pbo
Se vore fantastiske udvalg og brug rabatkoden HER.

De bedste hilsner
Signe Marit

Vil du have mere inspiration fra Superlove kan du:
– Følge os på InstagramFacebook og Bloglovin’
– Tilmelde dig vores nyhedsbrev

 

You May Also Like

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *