Sommertid = festivaler

– og selvom du ikke  skal på festival, kan du sagtens tage den afslappede festivalstil til dig 🙂
Her kommer et par tips og tre looks, der gør dig festivalslækker.

Hvad siger vejrudsigten?

Det er altid fornuftigt at tjekke vejrudsigten i tiden op til festivalen, for selvom du ikke kan stole 100% på den, er det et godt udgangspunkt for, hvad du skal pakke. Skal du sove i telt, kan det være en fantastisk idé at pakke sin bagage i en vandtæt taske, så du kan holde dit tøj tørt, hvis det skulle blive regnvejr. Øser regnen ned, mens du lytter til din yndlingsband, kan du stå i ro og mag med en cool regnjakke.

3 looks til festivalen

Her er et fantastisk look i varme toner med buksedragt, et tørklæde om hovedet eller om halsen en kølig aften samt   en super skøn taske, der kan bæres cross over eller som rygsæk – virkelig praktisk , når du er render rundt hele dagen og danser til koncerterne.

Superlove viser vej til Festivalstil: look 1
Buksedragt fra Mads Nørgaard, tørklæde og taske fra Beck Söndergaard, sandaler fra LBDK, solbriller fra See Concept og øreringe fra Zöl.

Her er et skøn, afslappet look i boho-stil med en lys bomuldstop, gyldne smykker og varme, brune accessories. I den lille pung er der plads til din mobil, kreditkort og kontanter, og så kan den praktisk hænge om halsen.

Superlove anbefaler: festivalstil look 2
Top fra Nümph, jeans fra Modström, sandaler fra LBDK, solbriller fra A.J. Morgan, pung fra Decadent og smykker fra Enamel.

Jeg er personligt vild med at udtrykke min stil med modige print og farver, når jeg er på festival. Denne kjole gør det helt fantastisk. Et par sneakers og en skindjakke til, og du er klar til en hel dag og nat på festivalpladsen.

Find din festivalstil: look 3
Kjole fra Modström, skindjakke fra MDK, øreringe fra Stine A, sneakers fra Fred Perry og ur fra Cluse.

Hvilket look er du til?
Hvis du har nogle festivaltips, du har lyst til at dele med os, så skriv endelig en kommentar!

Kh Signe

Følg Superlove Blog på Bloglovin’

You May Also Like

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *