Dagens blogindlæg skal handle om danske Decadent. I Superlove har vi efterhånden forhandlet taskerne i en del år og har fulgt mærkets udvikling, fra den allerførste model de lancerede i 2005 og til i dag, hvor brandet Decadent dækker over store kollektioner.

Men først og fremmest: Glædelig jul. Jeg håber, I nyder december i fulde drag med alle de undskyldninger, det giver for at hygge ekstra og spise lidt ekstra knas under tæppet i sofaen.

Det startede med én taske

I 2005 lancerede Karina Mundt Holst den første taske under hendes nyopstartede designvirksomhed; Decadent. Den første taske, som den nye Københavnbaserede virksomhed kom på markedet med, var Working Bag, som i dag anses for at være en rigtig taske-klassiker. Efter en del år i den danske modebranche valgte Karina en dag at starte egen taskevirksomhed, fordi hun var blevet inspireret i en af hendes mors gamle tasker fra 1970’erne.

Working Bag tasken med sit enkle design og retro-inspirerede look gav hurtigt virksomheden succes på det danske marked og efterhånden er flere Decadent-klassikere kommet til. I dag kan du stadig købe Working Bag hos Superlove.

Decadent Working Bag
Working Bag er den første model, Decadent lancerede i 2005. Inspirationen har hun hentet fra sin mors gamle taske fra 70’erne, og Working Bag er en redesignet udgave af selv samme taske. Denne model gav virkeligt Decadent en flyvende start.

Decadent anno 2016

Decadent får alle sine produkter produceret på en familieejet fabrik i Tyrkiet, hvor ekspertisen i lædervare-produktion er udviklet og lært videre gennem mange generationer.

Essensen af Decadents produkter er det klassiske look, som gennemsyres af rene linjer og enkelthed. En kombination, som giver taskerne langtidsholdbarhed i de fleste kvinders garderober, da Decadent heller ikke lader deres designs diktere af øjeblikkets modebillede.

Decadent Belt Bag
På billedet ses en nyere klassiker fra Decadent, nemlig deres Belt Bag som fås i mange farver og skindkvaliteter. Find den hos Superlove.

Decadent skaber tasker til kvinder i alle aldre, til alle formål og ethvert outfit. Taskerne er skabt til at fungere i hverdagslivet med fokus på anvendelighed og stilfulde design.

I hver af Decadents kollektioner kommer der nye modeller, skindkvaliteter og farver til, hvilket gør kollektioner brede og skaber nye klassikere, som bliver ført videre til de næste kollektioner.

Decadent small bucket bag
På billedet ses en af Decadents nyeste modeller, som du også finde hos Superlove. Den hedder Small Bucket Bag og er pyntet med det fine spænde, som er gennemgående i den seneste kollektion. Spændet er lavet af både sølv- og guldfarvet metal.

Produktion med ansvarlighed

Decadent køber alt læder fra et tyrkisk skindgarveri, som lever op til EU’s strenge miljøkrav til produktionen. Derfor sætter garveriet også høje standarter for deres produktion for at kunne levere skind af topkvalitet, samtidig med at de skåner miljøet mest muligt.

Decadent twin side cross body bag
Med fællestræk fra Decadents første taske, har de skabt Twin Side Cross Body Bag, som kommer i det lækreste, kraftige skind. Tasken er hel ens på begge sider og kommer i sort og cognac hos Superlove. Samtidig med, at den ikke er så stor, er den overraskende rummelig.

Alt skind, som benyttes til at fremstille Decadents produkter, kommer fra fødevareindustrien, således at ressourcerne ved slagtning bliver udnyttet optimalt. Derved slagtes ingen dyr blot for skindets skyld.

I produktionen, som foregår på den familieejede fabrik i Tyrkiet, arbejder alle ansatte under gode forhold. Decadent sørger, med placeringen af deres garveri og produktion i Tyrkiet, for at der tages hensyn til både mennesker og dyr. Desuden holdes den transportmæssige miljøpåvirkning på et minimum.

Decadent small shopper
Endnu en udødelig klassiker er Small Shopper, som er en del Shopper-familien. Her på billedet ses den i præget skind i farven charcoal – en farve lige så anvendelig som sort bare ikke så hård i udtrykket.
Et langtidsholdbart køb

Hvis du spørger mig, så er en taske fra Decadent et sikkert og langtidsholdbart køb, som du kan erhverve dig med god samvittighed, hvis du går op i produktionsvilkår og ressourceudnyttelse. Desuden har en taske som holder i mange år fremover og altid vil passe til din garderobe.

Venlige decemberhilsner Signe G.

Vil du læse om flere af vores brands? Så du se mere her på bloggen.

Følg Superlove Blog på Bloglovin’

You May Also Like

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *