Hos Superlove har vi solgt Danefæ regnjakker lige fra begyndelsen, og det er et mærke, vi virkelig kan stå inde for.

Det danske brand ruster os til at klare med høj funktionalitet, glade farver og flot overtøj til både store og små. Et udtryk, som understøtter en af Danefæs vigtigste kerneværdier: “Plads til leg” – både for store og små.

Chateau vinterjakke fra Danefae
Her ser du Signe i den varme Chateau vinterjakke fra Danefæ med termofyld og et vandsøjletryk på 5000 mm. Skuldertasken Vera er fra Decadent, og det grønne pandebånd er fra Beck Söndergaard.

 

Beck Sondergaard pandebaand
Flere af Danefæs vinterjakker til kvinder har blødt plys-for i hætte og overdel, som giver en høj komfort.

Omtanke og kvalitet

Selvom vi rigtigt gerne vil sælge masser af tøj, så er det også en stor ære for os, at sælge tøj af så høj kvalitet, at vores kunder har glæde af sit tøj i mange år. Netop den høje kvalitet og holdbarheden er noget af det Danefæ går meget op i og opfordrer endda til at sælge gammelt Danefæ tøj videre, så flest muligt kan få glæde af det. Genbrugstanken støtter op om deres mission om at passe på miljøet og prøver at forhindre en køb-og-smid-ud-kultur.

Danefae regnjakker
Her er et par af de helt klassiske Danefæ regnjakker, der findes i mange farvevarianter og med forskellige print: Vesterhav regnjakken til venstre med et vandsøjletryk på 8000 mm, og Helen regnfrakken med et vandsøjletryk på 10.000 mm.

I produktion af overtøj med høj vandtæthed og åndbarhed kan der nemt indgå mange kemiske stoffer i fremstillingen. Hos Danefæ kan man dog være sikker på, at der gøres alt for at undgå skadelige stoffer i alle deres produkter. Danefæ stiller strenge krav til deres producenter, og hver ny farvemetode og printteknik gennemtestes for at være sikre på at love og regler, som de har udviklet i samarbejde med Dansk Teknologisk Institut og SGS.

Danefae Bornholm regnjakke
Maria bruger termo-regnjakken Bornholm som overgangsjakke. Den kan også sagtens bruges om vinteren. Smart!!

Omtanken for børn står højt på prioritetslisten hos Danefæ. Det kan f.eks. ses på den ret nuancerede holdning til børnearbejde brandet har. Generelt er børnearbejdet ikke noget virksomheden går ind for, men de ved også, at børnearbejde både sikrer mange familiers overlevelse, og at børnene kan gå i skole. Derfor har Danefæ skabt jobs til netop børn, som tager hensyn til deres unge alder, skolegang og sikkerhed, hvilket sikrer børnene og deres familier en økonomi, som ikke tvinger børnene ud i langt farligere og risikofyldte jobs.

Ikke kun overtøj

Toej fra Danefæ
Øverst til venstre ser du Danefæs Fiore kjole i økologisk bomuld, som er nem at style med leggings eller jeans og et par sneakers. Den sorte Giorno kjole har store, bløde velour-prikker. Den quiltede Camino tunika er lavet i økologisk bomuld og genanvendt polyester, så det er en både miljøvenlig og lækker sag! Danefæs nederdele er lavet i skøn denimskvalitet til rigtig gode priser – fx denne Kensignton nederdel nederst til højre.

Danefæ er virkelig skarpe til at fremstille lækkert, funktionelt og holdbart kvalitetsovertøj til kvinder. Almindelige kollektioner til børn har altid været en del af deres sortiment, men efterhånden er en større linje af kvindetøj også blevet etableret. Hos Superlove kan du shoppe af de lækre basisstyles, som kan erhverves til ret fordelagtige priser. Tøjet er fremstillet i bløde materialer og er perfekt til hverdagens garderobe.

Jeg håber, du føler dig lidt bedre bekendt med Danefæ og deres solide værdier. Vi er i hvert fald stolte af at repræsenterer det danske brand i vores virksomhed!

Hvis du står og mangler en lækker jakker, der kan gå både til en spadsertur på Strøget og på legepladsen, som står imod vind og vejr, så er Danefæ helt sikkert noget for dig! Har du endnu ikke har prøvet deres lækre, bløde basisstyles, så kom ind i butikken og find dine favoritter.

Bedste hilsner Signe G.

Læs mere om vores andres brands her på bloggen.
Følg Superlove Blog på Bloglovin’

You May Also Like

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *