CLUSE – hollandsk succes gone world wide

CLUSE står bag de mange smukke armbåndsure, du lige nu kan finde i Superlove. Urene landede for første gang på Superloves hylder i begyndelsen af 2016. De var med det samme en stor succes hos vores kunder – og ja, også hos os selv for den sags skyld!

Superlove er en af de heldige 11 danske forhandlere, som har fået lov til at sælge de stilrene ure fra CLUSE. Det er vi glade og stolte over – at få lov til at sælge urene til de engagerede og modebevidste kunder, som kommer til os, for at få fingrene i lige netop den model, de har udset sig.

Cluse minuit
På billedet ses modellen Minuit Mesh i full black fra CLUSE. Her råt stylet med sort neglelak.

CLUSE er et hollandsk-baseret brand med hovedkontor i Amsterdam, hvor også deres atelier befinder sig. Her sidder dygtige urmagere, som kontrollerer kvaliteten, reparerer ure og sikrer at kvaliteten er godkendt for hver eneste ny model, der lanceres.

Efterhånden har de stilede armbåndsure fra CLUSE også spredt sig til forhandlere i det meste af verden, hvor urene sælges til alle slags kvinder – lige fra den midaldrende kvinde, som elsker at skifte ur til den unge teenager, som skal have sit første voksne armbåndsur og ikke mindst alle de mange, mange moderigtige unge kvinder, som CLUSE har taget med storm!

Minuit hedder modellen fra CLUSE på dette billede med grå rem.

Hos CLUSE står tiden ikke stille

For designerne og skaberne af CLUSE er visionen klar. De har skabt et produkt ud fra en historie om mennesker, som finder skønhed i det simple. Ikke simpelt i den kedelige forstand, men en simpelhed, som bygger på jordbundne og sofistikerede mennesker, som er tro mod sig selv. En simpelhed, som ikke lader sig distrahere, men derimod holder fokus på de ting, som er vigtige i livet. Ud fra denne fortælling om mennersker skaber CLUSE ure, som står for elegance og minimalisme.

“CLUSE is there, not only to indicate time, but to define your best moments and captivate attention in all simplicity.” (kilde)

CLUSE La Bohéme med læderrem i kombinationen guld, hvid og karamel.

Visionen for hollandske CLUSE er at skabe ure, som ikke blot hjælper med at holde tiden, men også vil være med til at understrege kvindens stil og skabe et genneført look hos den stilbeviste kvinde.

CLUSE – mix og match

CLUSE har lavet et unikt kliksystem, som giver dig mulighed for at nemt udskifte remmen på urene og derved både forny og skifte udtryk, så det passer til enhver stil og lejlighed. Der fås to forskellige størrelser remme – den ene, som er 16 mm bred er kompatibel med den mindste model, Minuit, men den brede rem på 18 mm passer til modellen La Bohème.

Urene fås enten med meshlænke eller læderrem. Læderremmene kommer i mange farver såsom sort, caramel, rosa eller navyblå mens metallænkerne kommer i mat sort, guld, sølv og rosaguld. Variationerne er rigtigt mange og giver rig mulighed for at finde lige netop den rigtige kombination til dig!

La Bohéme fra Cluse
Her ses modellen La Bohème med læderrem i mint kombineret med guld og hvid skive. Uret giver et fint farvesplash til dit outfit og tilføjer en dejlig, sommerlig stemning. Husk – du kan altid skifte remmen ud med en diskret sort eller brun, hvis du bliver træt farven.

 

Minuit ur fra Cluse med rosa rem
CLUSE Minuit i en feminin kombination med urkasse i sølv, hvid skive og rosa læderrem.

 

Vi glæder os til at vise dig vores udvalg af CLUSE i butikkerne eller på Superlove.dk.

De bedste sensommerhilsner Signe G.

 

Følg Superlove Blog på Bloglovin’

You May Also Like

Én kommentar

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *