And Less er blandt de nyeste mærker, der er landet hos Superlove dette efterår. Det kræver selvfølgeligt en ordentlig introduktion til det fine skandinaviske brand så I, vores kære kunder, kan blive bekendt med det nye, cool brand, And Less.

Tusnelda Bloch, kvinden bag And Less

And Less er et brand, som er udviklet af Tusnelda Bloch for Numph A/S, der også er virksomheden bag det populære Nümph, hvilket du selvfølgeligt stadig finder hos Superlove. Tusnelda Bloch har tidligere haft virksomhed i eget navn, men arbejder nu for flere store danske designvirksomheder og deriblandt Numph A/S, hvor hun er hyret som freelance chefdesigner til at udvikle luksuriøst kvalitetstøj for And Less.

And Less – less is more

Skandinavisk enkelthed, nordisk eftertænksomhed og godt håndværk danner udgangspunktet for udviklingen af And Less. Som Nümph’s minimalistisk søstermærke selv formulerer:

“We live in a fast changing world, in which we constantly seek to fit in. A world characterized by having to make decisions – fast – and most hopefully the right ones.”

Med andre ord: Vi lever i en verden med fuld fart på og stiller høje krav til os selv om hele tiden at udvikle nye og bedre evner. Derfor er missionen for Tusnelda Bloch og det øvrige team bag And Less at skabe et rum, hvor mindfullness hersker. Et rum hvor det vigtigste er, at kunne leve i nuet med positivitet og et let hjerte. De vil skabe klæder, som giver kvinder mulighed for at vælge få, men gode og brugbare styles, der kan anvendes både på job og i fritiden. Klæder, der er skabt af luksuriøse materialer f.eks. uld eller silke, hvilket er med til at gøre dem til holdbare klassikere i den travle kvindes garderobe.

Harmonisk palet

Andless collage BLOG
1. Verbies skjorte 2. Evianne bukser 3. Body Spiral ring fra Maria Black 4. Metz jakke 5. Working Bag fra Decadent
6. B721 sneakers fra Fred Perry

And Less’ første kollektion er skabt over en rolig og harmonisk vifte af farver, som dog brydes af enkelte kontraster. Igen er kodeordet minimalisme og eftertænksomhed, hvilket afspejles smukt i de grå, beige, hvide og blå toner, som bidrager til at skabe ro og balance i udtrykket.  Fremover kan vi se frem til hele seks årlige kollektioner fra And Less, som giver os i Superlove mulighed for året rundt at kunne præsentere jer for nye og spændende nyheder.

Hvem går i And Less?

And Less er designet til nutidens intellektuelle og eftertænksomme kvinde, som aldrig blot lader sig tilpasse ‘normalen’, men i stedet til stadighed forsøger at genskabe sig selv, hvilket gør hende åben og nysgerrig. Brandet designer ikke tøj til en bestemt aldersgruppe, men forsøger i stedet at ramme et behov hos alle kvinder, som skal bruge tøjet hele dagen – det være sig arbejdssituationer, praktiske gøremål og sociale sammenhænge.

And Less er altså også for dig 🙂

 

Det var en lille introduktion til vores nye mærke And Less. Jeg glæder mig til at vise dig mere fra And Less i butikken!

 

De kærligste hilsner Signe G.

Følg Superlove Blog på Bloglovin’

Læs mere om And Less’ søstermærke Nümph

You May Also Like

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *