Mangler du en ny, lækker nederdel til at gå foråret i møde, så tag lige et kig nedenfor. Superlove har masser af skønne bud på forårets nederdel til dig og her ikke mindre end 32 af dem!

Denimnederdel

Denim er stort dette forår, så derfor har vi selvfølgeligt flere fede denimnederdele i butikken! Vi har denimudgaven i både en kort og en længere version af A-nederdelen, et enkelt pencilskirt med den mest behagelige elastiktalje og ikke mindst en “snyder”, som slet ikke er denim, men udført i blødt strækbart jersey!

Gå efter en denimnederdel, hvis du mangler en nederdel, som snildt kan klare hverdagen, cykelturen og både går godt til skjorte på kontoret, T-shirten i sommerheden eller den tykke strik på en kølig forårsdag.

Denimnederdele
1: Mads Nørgaard  2. Mads Nørgaard  3: Mads Nørgaard  4: Mads Nørgaard  5: WTG  6: Danefæ.

A-nederdel

A-nederdelen er en all time favorit i mit klædeskab! Jeg er en af dem, som ynder at have linningen siddende oppe i taljen. Det fremhæver min talje, camouflerer mine dejlige damelår (ja, vi har jo alle et eller andet ømt punkt) og får mine ben til at se længere ud! Alt efter materiale bruger jeg den både til hverdag og fest og sætter den sammen med alt: Spaghettistropper og is i hånden, vamset sweater og cool sneakers, skjorte og flade laksko eller en farverig top og stilletter til en aften ude.

Det skal siges, at nederdelene sagtens kan sættes på hoften, hvis det nu klæder din kropsfacon bedre. Der er så mange muligheder!

A-nederdele

Midiskirt

Den populære nederdel med midilængde (går til ca. midt på skinnebenet eller lidt over/under) begyndte allerede at vinde frem sidste år, men nu ses den bare overalt i mange udgaver: Denim, plissé, ensfarvet, mønstret, sporty osv. Her kan du se nogle af de midinederdele, vi har satset på til foråret og sommeren 2017.

Nederdele i midi længde
1: Mads Nørgaard  2: Minus  3: Mads Nørgaard
Lårkort nederdel

Den fine, lårkorte nederdel, som går til lige over knæet eller en smule højere, er altid at finde i vores butikker. Det er en super populær længde, som vi fast har på lager i forskellige afskygninger. Forårets skønneste udgaver finder du selvfølgeligt hos os i Superlove 😉

Dette forår er der mange forskellige bud på denne evergreen: Florlette, A-facon, sporty sweat, babyfløjl og lækre, elastiske udgaver.

Korte nederdele og lårkorte nederdele
1: Stig P  2: Nümph  3: Nümph  4: And Less  5: Minus 6: Minus  7: Lollys Laundry  8: Nümph
Pencilskirt

Pencilskirtet er endnu en feminin klassiker. I Superlove finder du flere forskellige udgaver, men fælles for dem alle er, at de er lavet i strækbare materialer. Det giver en langt mere behagelige pasform, og nederdelen vil tilpasse sig din facon i højere grad. Desuden er pencilmodellen bare langt mere komfortabel og praktisk, når man kan tage lange skridt eller hoppe på cyklen.

Pencilmodellen er rigtigt god til både at være pæn på kontoret, men er også ret cool med en oversized sweater og høje ankelstøvler. Eller du kan prøve med en let top og enkle sandaler. Kodeordet er en løs top, så der er en form for balance mellem den stramme underdel og overdelen. Igen – mulighederne er mange, og du kan style, lige som du har lyst til 🙂

Pencilskirt nederdele
1: Nümph  2: Minus  3: Danefæ  4: Modström  5: Önling  6: Danefæ

Vil du have de seneste modenyheder fra Superlove direkte på din mobil?

Så følg livet i Superlove på instagram 

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev – så

  • modtager du en velkomstkode, som giver dig -10% på din næste ordre
  • får nyheder om vores fede konkurrencer 
  • får du særlige tilbud og rabatter
  • bliver blandt de første, som inviteres til vores udsalg!       

  – altsammen direkte i din mailindbakke ?

 

You May Also Like

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *