En inspirerende catwalk

Til vores modeevent i modeugen viste vi et udsnit af forårsmoden 2016. Under selve catwalken kommenterede jeg (StyleAdvisor Malene Blaabjerg) på de styles, jeg havde sammensat, for at give publikum inspiration, så de selv kunne gå hjem style deres tøj i forskellige udtryk afhængig af humør og lejlighed.

Hvis du ikke havde mulighed for selv at være der til modeeventet, vil jeg her give et udpluk af mine tips, jeg præsenterede på scenen til Behind the Catwalk.

3 tips til din stil, der rykker for vildt

1. Brug farver, der kommer fra samme farvefamilie

blomst-farvesammensætning1

Se på blomsterne – de gør det og ser helt fantastiske ud. Vi kvinder er ofte mere forsigtige i vores farvesammensætninger. Derfor er det befriende at sætte nye farvekonstellationer sammen.

Tips fra catwalken
Laura bærer en cardigan fra Minus, top fra French Connection, bluse fra Modström, bukser fra Stig P, sko fra LBDK og smykker fra Pernille Corydon.

 

2. Giv ikke din stil labels

Tips fra catwalken
Pia bærer en skindjakke fra MDK, skjorte fra Stig P, nederdel fra Who’s That Girl og sko fra LBDK.

Køb ikke automatisk tøj, der passer ind i et system, du har udtænkt om dig selv, fx ”Jeg har en rå stil” eller ”Jeg er ret afslappet i min stil”.

Mange kvinder køber ind på den måde, og det giver en fastgroet stil, der mere bliver en stiltype end en overraskende styling, der leger frit.

Ønsker du fornyelse, kan et quick fix altså være at vælge tøj fra en stiltype, du bestemt ikke plejer at købe fra. Noget uventet fra din side.

 

3. Køb styles, der appellerer til en anden aldersgruppe end din

Tips fra catwalken
Christina bærer et tørklæde fra Beck Söndergaard, top fra Nümph, jeans fra Modström, Blazer fra Minus og sneakers fra Superga

”Ej, den kan jeg ikke bære. Den virker for ung/damet…” Du kan sikkert selv tilføje flere ord, der kunne passe ind. Jeg vil væde på, at du kender den tanke. Faktisk er der ren magi at hente lige netop dér. Prøv dig frem med styles, du normalt ikke finder passende til din alder, og sæt dem sammen med noget, du plejer at føle dig godt tilpas i. Det kan virke meget flabet og fedt.

Jeg håber, mine tips har givet dig inspiration til at lege med din garderobe.
Har du selv nogle stylingtips, du elsker at bruge, så del dem gerne med os.

Kh Malene Blaabjerg
Masterstylist i StyleAdvisor

You May Also Like

Skriv en kommentar

Din mail-adresse bliver ikke vist. Required fields are marked *